Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz, “Biz, Millete Hizmet Yolunda Sonuna Kadar Varız”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur’a kazandırdığı Anamur otogarı, Anamur mezbahası ve MESKİ tarafından yapımı gerçekleştirilen Ören Mahallesi Kanalizasyon hattı hizmetlerinin toplu açılış törenini gerçekleştirdi.

17 Mart 2019 Pazar, 10:02
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz, “Biz, Millete Hizmet Yolunda Sonuna Kadar Varız”
-

Anamurlular yıllardır bekledikleri hizmete Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz sayesinde kavuştu. Başkan Kocamaz, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapımı tamamlanan Anamur Otogarı, Anamur Mezbahası ve MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Ören Mahallesi Kanalizasyon hattı yapım işinin açılışını yaptı.
Başkan Kocamaz’ı Anamur’a gelişinde binlerce araçlık konvoyla karşılayan Anamurlular tezahüratlarla Başkan Kocamaz’a sevgi gösterisinde bulundular.
Toplu açılış törenine İYİ Parti Mersin Milletvekilleri, Demokrat Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, İYİ Parti Bozyazı Belediye Başkan Adayı Sezai Hasdeniz, İYİ Parti İl ve İlçe teşkilatı yöneticileri ve binlerce vatandaş katıldı.
Başkan Kocamaz, “Bundan sonra mezara kadar çalışmaya devam edeceğiz”
Açılış öncesi salonu dolduran yoğun kalabalığa seslenen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz,“2014 öncesi sizlere gelerek desteklerinizi istemiştim. O zamanlar beni sadece Tarsus Belediye Başkan Adayı olarak tanıdınız. Bize güvendiniz, destek verdiniz. Büyükşehir Belediye Başkanı olduk. Biz ittifaksız bir şekilde o göreve geldik. Biz bu mücadelede, millete hizmet yolunda sonuna kadar varız. Demokrasi bayrağını taş binadan indirtmeyiz. Mersin acemi ellere bırakılamayacak kadar önemli bir şehirdir. Mersin, bugün geldiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının sürdürülebilmesi ve hizmetlerin devamı için hep birlikte çalışmak istediğimiz, dünyanın önemli kentleri arasına getirmek istediğimiz bir şehir. Hizmet bizim işimiz diyoruz. Bu hizmeti yaparken şahsım olarak söylüyorum. İllaki belediye başkanı olmaya gerek yok. Biz bu millete gönül vermişiz. Bu millete sevdalıyız. Mersin’i seviyoruz. Doğduğumuz, büyüdüğümüz ve yıllardır mücadelesini verdiğimiz bu kenti daha ileri noktalara götürmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bundan sonra da mezara kadar çalışmaya devam edeceğiz”dedi.
Anamur’a yapılan hizmetler hakkında vatandaşlı bilgilendiren Başkan Kocamaz,“Bugün hem yeni otogarımızın, hem mezbahamızın hem de ören kanalizasyon hattımızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Biliyorsunuz mevcut ekonomik kriz nedeniyle asfalt firmaları bizi çok yordu. Otogarımız tamamlandı ancak sadece asfalt çalışması kaldı. Mersin’de biz göreve geldiğimizde ruhsatlı, modern ve kurallara uygun bir tek Tarsus mezbahası vardı. Biz merkez dâhil Silifke, Mut ve Anamur’da yeni mezbahalar yaptık. Gülnar ve Çamlıyayla’da eski mezbahaları modernize ettik, yasal hale getirdik. İnşallah bu çalışmalar bundan sonra da devam edecek. Bu hizmetlerimiz Anamur’a ve tüm Mersinimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ben bugüne kadar verdiğiniz destekler için hepinize teşekkür ediyorum”ifadelerine yer verdi.
Konuşmaların ardından Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Başkan Kocamaz’a çiçek ve plaket takdim ederken, Kılıç Mahalle Muhtarı Osman Gültekin ve Lale Mahalle Muhtarı Muhammed Ali Altun da Başkan Kocamaz’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim ettiler. Daha sonra protokol üyeleri dualar eşliğinde hizmetlerin açılışını gerçekleştirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin