Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer’den Su Fiyatlarında İndirim Sözü

Silifke’nin kırsal mahallelerinde üreticilerle buluşan CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, belli bir metreküpe kadar su tüketiminden para almayacaklarını söyledi.

20 Şubat 2019 Çarşamba, 08:20
Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer’den Su Fiyatlarında İndirim Sözü
-

Seçer, “Belirlenen metreküpün üzerine çıktığında para alınacak ama şimdiki gibi pahalı değil. Ucuz olacak. İddia ediyorum, söz veriyorum, hiçbir belediye başkanının döneminde olmadığı kadar ucuz bir su fiyatı belirlenecek” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Silifke’nin Kurtuluş, Sökün, Arkum, Kapızlı ve Susanoğlu mahallelerinde kahvehane toplantıları düzenleyerek vatandaşlarla buluştu.
Silifke’deki programına muhtarlarla kahvaltı yaparak başlayan Vahap Seçer, daha sonra Silifke Belediye Başkan adayı Mustafa Turgut, eski milletvekilleri Aytuğ Atıcı ve Ali Rıza Öztürk ile birlikte Kurtuluş, Sökün, Arkum, Kapızlı ve Susanoğlu mahallelerinde de kahvehane toplantıları düzenleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.
Çoğunluğu üretici olan vatandaşların, ‘su fiyatları çok yüksek’ şeklindeki şikâyetiyle karşılaşan Vahap Seçer, “Söz veriyorum. Ben belediye başkanı olduğumda belli bir metreküpe kadar su ücretsiz olacak. Yoksullara, üreticilere bu olanağı sağlayacağım. Belirlenen metreküpün üzerine çıktığında para alınacak ama şimdiki gibi pahalı değil. Ucuz olacak. İddia ediyorum, söz veriyorum, hiçbir belediye başkanının döneminde olmadığı kadar ucuz bir su fiyatı belirlenecek” dedi.
Belediye başkanı olduğunda en çok yatırım yapacağı, en çok destek vereceği alanın tarım olacağını ifade eden Vahap Seçer, üreticinin kooperatifleşmesine destek olacaklarını, soğukhava tesisi ve paketle tesisi kuracaklarını söyledi.
3 SEÇİM OFİSİNİN AÇILIŞINI YAPTI
Vahap Seçer Silifke gezisi kapsamında ayrıca Taşucu, Atayurt ve Narlıkuyu mahallelerinde kurulan seçim ofislerinin de açılışını yaptı.
Vahap Seçer Taşucu’nda yaptığı konuşmada, “Büyükşehir Belediyesi bizim için çok önemli. Ben Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumda Silifke’ye hizmetler daha çok gelecek, daha hızlı gelecek. Belediye başkanı olur olmaz yapacağım ilk işlerden biri Taşucu’na atıksu arıtma tesisi kurmak olacak” dedi.
Vahap Seçer, Mersin’deki siyasal dengeler ve partisindeki durum hakkında da değerlendirmelerde bulundu.
‘KÜRDÜN DE OYUNA TALİBİM, TÜRKÜN DE OYUNA TALİBİM’
Seçer, “Bizim parti içinde birliğe ihtiyacımız var. Aynı zamanda başka partilerden de oy almamız lazım. Partimizin kendi oyuyla başkanlığı alamıyoruz, üzerine bir şeyler koymamız lazım. Ama endişeye gerek yok. Diğer partiler de tek başlarına alamıyor, onun için karşımıza ittifaklarla çıkıyorlar. Biz şu anda Mersin’de en güçlü partiyiz. Bu partide senelerce mücadele etmiş, emek vermiş abilerimizin bu seçimde bize yardımcı olmasını istiyoruz. Bizim elimizden tutsunlar. Partililerimiz kendi evlatlarına sahip çıksınlar. Bunu istiyoruz. Şimdi üzerimizde anketler üzerinden oyunlar oynanmak isteniyor. Buradan açıkça ilan ediyorum: Ben Kürdün de oyuna talibim, Türkün de oyuna talibim, Alevinin de, Sünninin de oyuna talibim. Ben hizmet etmeye geliyorum. Ben kavga etmeye, insanlara partisinden dolayı eziyet etmeye gelmiyorum” diye konuştu.
Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer’den Su Fiyatlarında İndirim Sözü
Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer’den Su Fiyatlarında İndirim Sözü
Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer’den Su Fiyatlarında İndirim Sözü

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı

Mersin Haber ,Mersin