Mersin Büyükşehir Adayı Seçer, "Mersin Klasik Belediyecilikle Bir Yere Varamaz"

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer,  Mersin’in klasik belediyecilikle bir yere varamayacağını belirterek “Geldi belediye başkanı yolları temizledi, sineği öldürdü, böceği öldürdü.

23 Şubat 2019 Cumartesi, 01:57
Mersin Büyükşehir Adayı Seçer, "Mersin Klasik Belediyecilikle Bir Yere Varamaz"
-

Bunlarla Mersin kalkınmaz. Başka şeyler yapmak lazım. Mersin’e atılım sağlayacak projeler lazım. Biz bunu yapacağız. İyi bir kadro kurmak, kaynakları doğru kullanmak, belediyenin parasını yandaşlara aktarmamak. İşin formülü bu” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Bozyazı ilçesinde esnaf ve pazaryeri gezisi yaptı, vatandaşlarla buluştu.
Partisinin Bozyazı Belediye Başkan adayı Yüksel Kır ile birlikte Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı’yı makamında ziyaret eden Vahap Seçer, daha sonra Halk Pazarı, Giyim Pazarı ve Merkez Mahallesi’nde esnafı ziyaret etti.
Vahap Seçer, akşam saatlerinde de Bozyazı’ya bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların mahalleleriyle ilgili sorun ve taleplerini dinleyen Vahap Seçer, “Bozyazı benim belediye başkanlığı dönemimde ilgi alanım olacak. Çünkü gelişmeye açık bir yer. Burada belli sektörlerde gelişebiliriz. Bir tanesi tarım. Tarımın değerlisi yapılıyor burada, seracılık yapılıyor. Dar alanlarda tarım yapılıyor ama değeri yüksek ürünler elde ediliyor. Burada seracılıkla ilgili özel projelerimiz olacak. Ürünlerin değerlendirilmesi, daha iyi üretimi öğretme, pazarlamada öncülük etme, kooperatifleşme gibi projelerimiz var” dedi.
‘TARIMI VE TURİZMİ ÖNCELEYECEĞİZ’
Bozyazı’da önem verecekleri bir diğer sektörün turizm olacağını ifade eden Vahap Seçer, başta butik oteller olmak üzere Bozyazı’da yatırım yapmak isteyen turizmcilere belediye olarak destek vereceklerini ifade etti.
Bozyazı’da Sini çayının iki yanında da düzenleme yapılması gerektiğini belirten Vahap Seçer köy yollarının ve kanalizasyonun elden geçirileceğini, ilçeye bir otogar ve soğukhava deposu da bulunan sebze hali yapılacağını kaydetti.
Seçer, “İşimiz çok, para lazım. İnşallah cumhurbaşkanına gideceğiz, bize para lazım, bize bol keseden kaynak yaratın diyeceğiz” diye konuştu.
İYİ KADRO VE PARAYI DOĞRU KULLANMAK
Mersin’in klasik belediyecilikle bir yere gidemeyeceğini belirten Vahap Seçer, “Geldi belediye başkanı yolları temizledi, sineği öldürdü, böceği öldürdü. Bunlarla Mersin kalkınmaz. Başka şeyler yapmak lazım. Mersin’e atılım sağlayacak projeler lazım. Biz bunu yapacağız. İyi bir kadro kurmak, kaynakları doğru kullanmak, belediyenin parasını yandaşlara aktarmamak. İşin formülü bu” dedi.
‘BANA İNANIYOR, GÜVENİYORSANIZ OYUNUZU VERİN’
Yerel seçimlerle ilgili ittifakları da değerlendiren CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer sözlerini şöyle sürdürdü:
“İttifak mittifak, kimsenin oyu kimsenin ipoteğinde değil. Seçime giriyorsan adayını çıkar gir, niye korkuyorsun. Yağmurdan korkan yağmurda dışarı çıkmazsın. Onun için ben Ak Partili seçmene sesleniyorum. Gelin bana oy verin. Ben sizi mahcup etmem. ‘Verdiğim oy helal olsun’ dersiniz. Bana inanıyor, güveniyorsanız oyunuzu verin. ‘Vahap Seçer’e güvenilmez’ diyorsanız vermeyin. ‘Vahap Seçer iyi adam, güvenilir adam. Kafası da çalışıyor, bu memleket için bir şeyler yapar’ diyorsanız oyunuzu verin. CHP’li olabilirim. CHP’li sizin düşmanınız değil ya. Bu dönemde CHP’li bir adaya oy verin. Desteğinizi bekliyorum.”
Mersin Büyükşehir Adayı Seçer, ''mersin Klasik Belediyecilikle Bir Yere Varamaz''

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin