Mersin Anamur'da Kızının, Dini Nikahlı Kocasıyla Evlendiğini Öğrenen Kadın, Çocuklarını Bıçaklayıp, Hayatına Son Verdi

TV ekranlarında, kayıp kızı ile kendi dini nikahlı eşinin kaçıp evlendiği gerçeğini öğrenen ve yaşadıklarını kaldıramayan Anamurlu anne, 2 ve 9 yaşındaki çocuklarını bıçakla yaraladıktan sonra kendini asarak yaşamına son verdi.

15 Haziran 2021 Salı, 10:39
G: 15.06.2021 - 11:25
Mersin Anamur'da Kızının, Dini Nikahlı Kocasıyla Evlendiğini Öğrenen Kadın, Çocuklarını Bıçaklayıp, Hayatına Son Verdi
-

Star TV'de yayınlanan "Gerçeğin Peşinde" adlı programa Mersin'in Anamur ilçesinden katılan H. D. isimli kadın, 18 yaşındaki kızının, oğlunun babası ve dini nikahlı eşi olan Uğur İ. ile kaçtığını iddia ederek, kızının bulunmasını talep etti.
Ortaya çıkan gerçeklere dayanamayan, kızının dini nikahlı eşi Uğur İ. ile evlendiğini öğrenen anne, çocuklarıyla yaşadığı evde dehşet saçtı.
Bugün (15 Haziran Salı) sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Anamur İlçesine bağlı Saray Mahallesi 214 Sokaktaki 2 katlı evde meydana gelen acı olayda, H.D, (38) polisi arayıp, "2 çocuğumu öldürdüm acil ekip gelsin" şeklinde ihbarda bulundu.
Olay yerine giden polis, 9 yaşındaki M.Y.D'yi omuz ve koltuk altından, 2 yaşındaki M.D'yi karnından ve göğsünden bıçakla yaralı halde buldu.
Ağır yaralanan kardeşler olay yerine çağrılan 112 ekipleri tarafından Anamur Devlet Hastanesine kaldırılırken, kardeşlerin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
ANNE HAYATINA SON VERDİ
Anne H.D ise olayı gerçekleştirdikten sonra evin çatısına çıkan demir merdivenin üst basamaklarına kendisini iple asarak yaşamına son verdi.
Yapılan incelemede, H.D'nin psikolojik rahatsızlıkları olduğu, ilk eşinin cezaevinde, ikinci dini nikahlı eşi Uğur H.'nin, ilk eşinden olan kızı G.D. (18) ile kaçtığı, 31 Mayıs 2021 tarihinde de Star TV'de yayınlanan programa katıldığı ve gerçeği burada öğrendiği ortaya çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
VALİ TOROS "MERSİN'DE 231 MİLYAR 205 MİLYON 342 BİN TL BEDELLİ 469 PROJE YÜRÜTÜLÜYOR"
SEÇER “BU MÜCADELE DEMOKRASİ MÜCADELESİ
BÜYÜKŞEHİR ‘ARATOS MATEMATİK EVİ’ ÖĞRENCİLERE MATEMATİĞİ SEVDİRİYOR
MERSİN'E ‘KENT ESTETİĞİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KENT KURULU"
Anteplioğlu "Tarsus’ta Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazırlıklar Başladı"
MİLLETVEKİLİ UYSAL, VALİ TOROS İLE GÖRÜŞTÜ
Yeni Mersin İdman Yurdu'ndan İl Müdürü Göksun Öz’e Ziyaret
Kazada Sıkışan Yaralıları Mersin İtfaiyesi Kurtardı
MERSİN'DE BİN 135 SİLAH ELE GEÇİRİLDİ, BİN 233 KİŞİ HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILDI
AKDENİZ'DE METRUK BİNA YIKIMI

Mersin Haber ,Mersin