Mersin Akdeniz İlçe Emniyeti 7 Günde 49 Suçluyu Yakaladı

Mersin Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sorumluluk alanlarında çeşitli suçlara karışmış ve aranan 49 kişiyi yakaladı.

10 Ekim 2019 Perşembe, 12:09
Mersin Akdeniz İlçe Emniyeti 7 Günde 49 Suçluyu Yakaladı
-

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından suç ve suçlulara yönelik sürdürülen mücadelede toplamda 49 kişinin yakalandığını bildirdi.
Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince suç ve suçlulara yönelik sürdürülen 7 günlük çalışmada;
-Akdeniz Hal Mahallesinde meydana işyerinden hırsızlık konusu ile ilgili ekiplerce yapılan çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştiren B.Ö. ve F.K, çalmış oldukları 1 adet bilgisayar kasası, 2 adet monitör, 1 adet hoparlör ve 2 adet fare ile yakalanarak, hakkında gerekli adli işlemler yapıldı.
-Bir işyerinde yapılan arama neticesinde M.S. isimli şahıstan 1 adet ruhsatsız tabanca ve 13 adet fişek ele geçirilerek şahıs hakkında gerekli işlemler yapıldı.
-Kaçakçılık ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde, H.A. ve T.A. isimli şahıslardan 700 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilerek şahıslar hakkında gerekli işlemler yapıldı.
-Meydana gelen evden hırsızlık olayları ile ilgili olayın şüphelisi A.B isimli şahıs, çaldığı 1 adet tablet ve cep telefonu ile yakalanarak hakkında gerekli adli işlem yapıldı.
-Cumhuriyet Mahallesinde B.T. isimli şahsı darp ederek, cep telefonu ve bankamatik kartlarını zorla alan şahısların A.C.D. ve N.İ olduğu yapılan araştırmalar neticesinde tespit edildi. Olaydan kısa bir süre sonra yakalanan şahıslar hakkında gerekli adli işlem yapıldı.
-Yapılan Kontrollerde Ve Aranan Şahıslara Yönelik Sürdürülen Çalışmalarda; Uyuşturucu Uyarıcı Madde Ticareti, Yağma, Cinsel Taciz, Kaçakçılık, Terör Örgütü Propagandası, Hırsızlık, Parada Sahtecilik olmak üzere 5 Yıl ve aralıklarla hapis cezası bulunan 49 şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edilmiştir."denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin