Mersin Akdeniz İlçe Emniyeti 43 Kişiyi Yakaladı

Mersin Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sorumluluk alanlarında çeşitli suçlara karışmış ve aranan 43 kişiyi yakaladı.

05 Eylül 2019 Perşembe, 11:33
Mersin Akdeniz İlçe Emniyeti 43 Kişiyi Yakaladı
-

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından suç ve suçlulara yönelik sürdürülen mücadelede toplamda 43 kişinin yakalandığını bildirdi.
Akdeniz İlçe polisleri tarafından, sorumluluk alanları dahilinde meydana gelen hırsızlık olaylarına yönelik yapılan çalışmalarda; olay yeri ve çevrelerinde yapılan kamera incelemeleri ve araştırmalar neticesinde 8 olay aydınlatılarak, 10 şüpheli şahıs yakalandı.
İstasyon civarında park halinde iken çalınan 1 adet motosiklet, Hal Mahallesinde bulunan bir camiden çalınan 9 adet musluk, Cami Şerif mahallesinde bir işyerinden çalınan 1 adet buzdolabı, koltuk ve sehpa takımı ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.
Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda, 100 gramı toz olmak üzere toplamda 147 gr. esrar maddesi ele geçirilerek 5 şahıs hakkında gerekli adli işlemler yapıldı.
Çilek Mahallesinde B.Ç. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada 360 paket gümrük kaçağı sigara, 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 2 adet şarjör ile 63 adet dolu fişek ele geçirildi.
Üçocak Mahallesi GMK Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Tekel Büfesinden 2500 TL değerinde ürün çalan şüpheli M.Ş.D, işyerinden çaldığı ürünlerle birlikte yakalandı.. Şahıs çıkarıldığı Mahkemece tutuklandı.
Ekiplerimizce şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan kontroller ile meydana gelen olaylara müdahaleleri esnasında, toplamda 4 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, tabancalara ait 2 adet şarjör ile 63 adet dolu fişek ve 1 adet pompalı tüfek ele geçirildi.
Uyuşturucu Uyarıcı Madde Ticareti, Yağma, Müstehcen Yayınların Yayılmasına Aracılık Etme, Cinsel Taciz, Kaçakçılık, Terör Örgütü Propagandası, Hırsızlık, Parada Sahtecilik olmak üzere 4 Yıl 10 Ay 22 gün ve aralıklarla hapis cezası bulunan 43 şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildiği açıklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin