Memur-Sen Gecesinde Konuşan Başkan Can, “İktidarımızın Gücü İle Tarsusumuzu Daha İleriye Götüreceğiz”

Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Şevket Can, iktidarın gücü ile Tarsus’u daha da ileriye götüreceklerini söyledi.

08 Mart 2019 Cuma, 08:01
Memur-Sen Gecesinde Konuşan Başkan Can, “İktidarımızın Gücü İle Tarsusumuzu Daha İleriye Götüreceğiz”
-

Memur-Sen tarafından May Life Plaza’da düzenlenen "Tarsus buluşması" etkinliğine
Katılana Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Şevket Can, yaptığı ve yapacaklarını anlattı.
Başkan Can, son 5 yıl içinde yapılan hizmetlerden ve 2. dönemde yapılacak olan projeleri anlattığı toplantıda Cumhur ittifakıyla Tarsus’ta daha da büyük projelerle hizmet edileceğine vurgu yaptı.
Başkan Can; “54 ilden büyük olan Tarsus’umuzda büyük şehir yasasıyla beraber 2014 yılından bu yana gelirimiz % 60 azalıp sorumluluk alanımızın artmasına rağmen 62 açılış yaptık. Bizim hizmetle ilgili sıkıntımız yok, yaptığımız yapacağımızın teminatıdır. Bizim işimiz belediyecilik. 22 yıldır bu şehirde emeğimiz, alın terimiz ve imzamız var.
Ülkenin gidişatına göre Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin kurmuş olduğu ittifakla ilk defa Tarsus’ta bir şans yakaladık. İlk defa iktidarın gücüyle bu seçime giriyoruz. 2014’de iktidarın gücü olmadan bu seçimi kazanmıştık. Şimdi iktidarın, bakanımızın, bölge vekillerinin, büyükşehrin gücüyle daha da çok çalışarak 31 Mart akşamını sandıkları patlata patlata kazanacağız. Biz buna inandık. Ülkesini seven, vatanını, milletini, bayrağını seven insanlar olarak cumhur ittifakını kurduk.
Cumhur ittifakıyla birlikte devletimizin ve iktidarımızın gücünü Tarsus’umuzda daha büyük projelerle hizmete dönüştüreceğiz.  AK Parti ve MHP’ye gönül vermiş aynı zamanda diğer siyasi partilerinde oylarının alayına talip olarak Tarsus’ta Şevket Can, Mersin’de Hamit Tuna beyi kazandıracağız” şeklinde konuştu.
Başkan Can, araç muayene istasyonunun Tarsus’a gelmesi için TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan’dan destek olacağının müjdesini verdi.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, önemli bir seçim dönemine girdiklerini, demokrasinin bir kez daha güçleneceğini söyledi.
"Milletimizin rızası ne ise sandıktan o çıkacak" diyen Elvan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Türkiye olarak çok önemli süreçten geçiyoruz. Bu süreci çok iyi anlamak, çok iyi değerlendirmek gerekir. Bir taraftan ülkemiz üzerinde yoğun baskı ve ablukaya alma çabalarını, diğer taraftan özellikle 2013 yılından bu yana Türkiye üzerinde oyun oynamak isteyenlerin ülkemizde etkin olmak istediklerini görüyoruz."
Elvan, Gezi olaylarından 15 Temmuz darbe girişime kadar birçok zor süreçten bu milletin alnının akıyla çıktığını ifade etti.
Elvan, Cumhur İttifakı kapsamında desteklenen MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ve MHP'den yeniden aday gösterilen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ile el ele vererek projeleri hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.
Programda, ayrıca Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan ve Zeynep Gül Yılmaz, Memur Sen Tarsus İlçe temsilcisi Başkanı Sacit Meltem, Memur Sen Mersin İl Başkanı Abdulla Çelik, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
Memur-Sen Gecesinde Konuşan Başkan Can, “İktidarımızın Gücü İle Tarsusumuzu Daha İleriye Götüreceğiz”
Memur-Sen Gecesinde Konuşan Başkan Can, “İktidarımızın Gücü İle Tarsusumuzu Daha İleriye Götüreceğiz”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin