Mahalleler Yeniden Başkan Can Diyor

2019 Yerel seçim çalışmaları kapsamında Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Şevket Can, Boztepe, Böğrüeğri, Çat-Dorak-Tepetaşpınar, Pirömerli, Kaklıktaşı, Taşçılı ve Çiriştepe mahallelerini ziyaret etti.

14 Şubat 2019 Perşembe, 17:46
Mahalleler Yeniden Başkan Can Diyor
-

Mahalle ziyaretlerinde 15 Temmuz’a vurgu yapan Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı Nevzat Çetin ve Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Belediye Başkanlığı seçiminde vatandaşlardan Belediye Başkanı Şevket Can için tam destek istediler.
Gittiği her mahallede yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Can, belediye başkanlığı seçimini büyük farkla kazanacaklarını söyledi.
59 ayda 59 açılış gerçekleştirdiklerini ve cumhur ittifakıyla beraber yapılacak olan hizmetlere kısaca değinen Tarsus Belediye Başkanı ve cumhur ittifakı adayı Şevket Can; “Yaptıklarımız yapacaklarımızın aynasıdır, aynası iştir kişinin lafa bakılmaz''' dedi.
BAŞKAN CAN, ‘’SANDIKLARI OYLARIMIZLA PATLATARAK TEKRAR KAZANACAĞIZ’’
Başkan Can; ''2014 yılından itibaren, 5 yıldır belediye başkanı olarak hizmet ediyorum. Bizim hizmetle ilgili sıkıntımız yok. 59 ayda 59 açılışımızı gerçekleştirmenin mutluluğunu ve heyecanını siz değerli hemşehrilerimizle beraber yaşadık. 129 tane köyümüz var. 110 köyümüzün park 85 köyümüzde de parke çalışmasını bitirdik. Gelirken yollarımızı gözlemledim. Yeni dönemde inşallah Hamit Tuna başkanımızla birlikte köy yollarımızı ve köylerimizin eksikliklerini tamamlayacağız, projelerimizi tamamlayacağız, köylerimizi şehirleştireceğiz, şehirlerimizi güzelleştireceğiz. Ulaşım sıkıntısı olan köylerimiz var. Bütün köylerimize otobüs gelecek. Berdan Nehrimizin suyunu bütün köylerimize içireceğiz. Sadece bir dönem belediye başkanlığı yaptım. 5 yıldır hizmet ediyorum. Hizmetle ilgili kimse karşımda konuşamaz. Camileri, taziye evlerini eleştiriyorlar. Kilise mi yapacaktım? Allah’ın evinde ezan sesini duyuruyorum, bunu dahi tartışıyorlar. Şehit ailesine ücretsiz konut verdik, bunu dahi tartışıyorlar, siz verseydiniz, verdiysek kötü mü ettik? Yapmadığınız hizmetler için yapana teşekkür edin. Şehrimize kim bir tek çivi bile çaktıysa teşekkür etmesini de biliriz, ediyoruz da. Önemli olan şehrimize hizmet edilmesi. Şu anda cumhur ittifakı adayı olarak karşınızdayız. 31 Mart'tan sonra hem hükümetimizin hem de yerelde Tarsus’umuz hak ettiği hizmeti alacaktır. Yani iktidarın ve belediyenin gücü birleşecek. Cumhur ittifakı 15 Temmuz’dan sonra aziz Türk milletinin birlikteliğiyle kuruldu. Vereceğiniz her oy cumhur ittifakına beton görevi yapacak. Bir daha tartışma konusu olmayacak. Bir daha başkanlık sistemi tartışma konusu olmayacak. Yüzde 52'nin üzerine çıkıldığı zaman bir daha kimse cumhur ittifakını tartışamayacak. Tamamen sağlamlaştıracağız. Bizler ülkemizde rahat bir şekilde yaşıyorsak bizim vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza sahip çıkmamızdan dolayıdır. Bu ittifakı sadece belediye seçimi olarak düşünmeyin, Çanakkale ruhu gibi düşünün. Ülkemizde huzurumuz, kardeşliğimiz bozulduktan sonra, bayrağımız dalgalanmadıktan sonra biz belediye başkanı olmuşuz neye yarar? Görevimiz sadece yol yapmak, park yapmak değil. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü tartışmayacağız, tartıştırmayacağız. Vatanımız da böldürmeyeceğiz. İşte Suriye’nin, Irak’ın, Libya’nın, Mısır’ın durumu ortada. Bizim birbirimize sahip çıkmamız lazım. Sadece AKP, MHP değil, vatanını milletini, memleketini, bayrağını, dinini, kitabını seven bütün hemşerilerimizin oylarının alayına talibim. Hizmetler bugün olmazsa yarın olur ama ezanlarımız okunmazsa, bayrağımız olmazsa, kıldığımız namaz bize farz olmaz. Eğer biz de bu vatanı böldüreceksek yaşamak bize haram olsun. Bayrağımız indirteceksek yazıklar olsun bize. Eğer köylerimizden de oyların tamamını almazsak hepimize yazıklar olsun.
GÜCÜMÜZÜ YAPTIĞIMIZ HİZMETLERDEN ALIYORUZ
Bizim işimiz belediyecilik. Yaptığımız yapacağımızın talimatıdır. Bu işin çıraklığından geliyoruz. Tarsus’umuzun bütün köylerinde bütün mahallerinde ayak izimiz, alın terimiz var ve imzamız var. Hizmetle ilgili bir endişemiz yok. Partili partisiz bütün oylara talibim. Hizmetse hizmette yarışırım. 5 yılda bütün herkese sorun. 5 yılda Tarsus’a ne yaptınız Şevket Can ne yaptı sorun. 5 yılda geliriniz yüzde 60 azalacak, sorumluluk alanım 45 mahalleden 179 mahalleye çıkacak. Her hafta bir açılış bir temel atma yapıyorum. Tarsus’ta neler yapıldığını büyükşehirde neler yapıldığını sorun öğrenin. Kimin vefalı kimin cefalı olduğunu aziz Tarsuslu hemşerilerime bırakıyorum. Hizmette herkesle yarışmaya hazırım. En önemlisi de biz Tarsus’ta ayrım yapmadık, ayırmadık. Dini, dili, ırkı, milleti, memleketi ne olursa olsun Tarsus’ta yaşayan bütün insanlarımıza hemşerilerimiz dedik. 340 Bin insanımızın belediyesi olduk. Hiç kimseye ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapmadım. 7/24 telefonum açıktı. Bütün insanlarımıza gönlümüzü yüreğimizi açık tuttuk. Tarsus’ta da her caddede her sokakta da geziyoruz. Çünkü gücümüzü hizmetten alıyoruz.
31 MARTA AKŞAMINI BAYRAM GİBİ KUTLAYACAĞIZ
Gerçekten biz çalıştık. Cumhur ittifakı olarak karşınızdayım. Çıkan sonuç birliğimize, kardeşliğimize, huzurumuza yansıyacak. Cumhur ittifakına sahip çıkmanızı ve bir tek oyu dahi önemsemenizi istiyorum. Sizler oy kullanacaksınız Allah’ın izniyle 31 Mart akşamını bayram şeklinde kutlayacağız. Bundan şüphemiz yok. Sizler üzerinde hakkımız varsa helal hoş olsun ama hakkımızı da verin diyorum’’ şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin