Limonlu Hakettiği Pazaryeri’ne Kavuştu

Erdemli Belediyesi tarafından Limonlu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan modern pazaryerinin kura çekimi gerçekleştirilerek pazarcı esnafına yerleri tahsis edildi.

24 Mayıs 2019 Cuma, 15:25
Limonlu Hakettiği Pazaryeri’ne Kavuştu
-

Limonlu ’da, çağdaş pazaryerine kavuşan esnaflar tezgâhlarını kurarak modern pazaryerine kavuşmanın gururunu ve sevincini yaşadılar.
‘Her beldeye modern düğün salonu ve pazaryeri’ hedefiyle yola çıkan Erdemli Belediyesi, Limonlu Mahallesi’nde çağdaş pazaryerini halkın kullanımına açtı. Pazarcı esnafı ile bir araya gelen belediye yetkilileri yapılan kura çekimi ile pazarcı esnafına yerlerini tahsis etti. Son derece şık bir yapıya sahip olan Limonlu pazaryerinde pazarcı esnafı tezgâhlarını kurarak daha modern hizmet vermenin haklı gururunu yaşadı.
MODERN HİZMETLERLERİN ADRESİ: ERDEMLİ BELEDİYESİ
2014 seçimleri öncesinde her beldeye düğün salonu ve kapalı pazaryeri sözü verdiklerini hatırlatan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu sözleri bir bir yerine getirdiklerini, Limonlu kapalı pazaryerinin de bunlardan bir tanesi olduğunu söyledi. Kapalı pazaryerinin tüm vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Başkan Tollu, ‘’Halkımız kışın çamurlu, yazın tozlu sokak ortalarındaki çağdışı pazaryerlerinden kurtulmalı dedik ve bu anlamda tek tek, belde belde modern, şık kapalı pazaryerlerimizi halkımıza armağan ettik. Pazarcı esnafımız için de aynı durum geçerli. Pazarcı esnafımız ve alışveriş yapan vatandaşlarımız, yazın güneşten, kışın yağmur ve çamurdan etkilenmeden daha konforlu ve modern bir pazaryerinde alışveriş yapabilecek’’ diye konuştu.
PAZARCI ENSAFLARIMIZA HAYIRLI OLSUN
‘Görevimiz icabı toplumun her kesimini düşünmek mecburiyetindeyiz’ diyen Başkan Tollu, ‘’Bu hizmetle pazarcı esnafımızın naylon çadırlar altında zor çalışma koşullarında çalışmaktan kurtarıyoruz. Daha önce hizmete sunduğumuz modern kapalı pazaryerlerinde bunun örneğini görebilirsiniz. Erdemli’de pazarcı esnafı sağlık ve temizlik şartlarına uygun, tuvaleti lavabosu olan, güneşten yağmurdan etkilenmeden huzur içerisinde alış veriş yapılan bir alanda çalışıyorlar. Tüm beldelerimizde bu hizmetin aynısını gerçekleştirdik. Şimdiden hayırlı uğurlu ve bereketli olsun’’ şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin