Küstülü Yolları Erdemli Belediyesi’ne Emanet

71 mahallenin her talebine karşılık veren Erdemli Belediyesi, hizmetleriyle Küstülü Mahallesi'ne imzasını atmaya devam ediyor.

10 Mart 2020 Salı, 19:25
Küstülü Yolları Erdemli Belediyesi’ne Emanet
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Muhtarlarla sürekli koordinasyon içinde olan ve mahalledeki eksiklikleri tespit eden Erdemli Belediyesi ihtiyaç duyulan hizmetleri hızlı ve kaliteli şekilde ilgili yerlere ulaştırırken, büyükşehir yasası sonrası Erdemli Belediyesi ile büyük bir değişim yaşayan Küstülü Mahallesi'nin yollarına malzemeli bakım çalışması yapılıyor.

Hiçbir Mahallemizi Bir Diğerinden Ayırmıyoruz
Göreve geldiği günden bu yana her alanda eşit hizmet ilkesiyle hayata geçirdiği projelerle ilçenin ufkunu açan belde ve köylerde yaptığı hizmetlerle ilklere imza atan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı açıklamada, 'Nerede insan orada hizmet' anlayışıyla hareket etmeye devam edeceklerini ifade ederek, "En büyük hizmet birlik ve beraberliğimizdir" vurgusu yaptı. Küstülü Mahallesi’ne verdikleri hizmet sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Tollu, "Biz sizin sokaklarınızı altın ile kaplasak, zümrüt taşları ile caddelerinizi döşesek bile, hizmet ederken vatandaş ayrımı yaparsak, sizlerin arasındaki sevgi ve kardeşlik köprülerini yıkarsak, birlik ve beraberliğimize zarar verecek bir hamlemiz olursa, yaptığımız bu hizmetler anlamsız kalır ve bu ülkeye en büyük ihaneti biz yapmış oluruz..." dedi.

Küstülü Tarihinde İlkleri Yaşadı
Erdemli Belediyesi'nin mahallelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'nun hizmetleriyle köylerinde yarım asırlık hayallerin gerçeğe dönüştüğünü söyledi. 1873 yılında köy olan Küstülü'nün anayol dışında asfalt hizmetinin olmadığına dikkat çeken vatandaşlar, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'nun sayesinde konforlu yollara kavuştuklarının altını çizerek şöyle devam ettiler: "Belediye Başkanımız çalışkan kadrosu ile köyümüzde ilkleri gerçekleştiriyor. Köyümüzde asfaltsız yer bırakmadı. Parke çalışması yaparak mahallemizi ilmek ilmek ördü. Erdemli genelinde olduğu gibi mahallemiz de tarihinde önemli hizmetlere tanıklık etti. Belediye Başkanımız; her daim köylünün çiftçinin yanında güler yüzlü ve dostane yaklaşımıyla örnek bir belediye başkanı profili çiziyor. Belediye Başkanımız Sayın Mükerrem Tollu'ya mahallemize olan hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin