Kurtlar Vadisi Pusu 288. Bölüm Şok Eden Yeni Fragmanı Yayınlandı! İzle 24 Mart KVP Yeni Bölüm Tüyoları

Ekranların sevilen ve köklü dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu 288. bölüm ile izleyicilerinin karşısına çıkıyor. KVP yeni bölümde yaşanacak olan gelişmeler büyük yankı uyandırdı. İşte yeni bölüm detayları....

22 Mart 2016 Salı, 02:43
G: 22.03.2016 - 02:46
Kurtlar Vadisi Pusu 288. Bölüm Şok Eden Yeni Fragmanı Yayınlandı! İzle 24 Mart  KVP Yeni Bölüm Tüyoları
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kurtlar Vadis Pusu 288. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni fragmanda Yusuf babasının kim olduğunu öğrenmek için o can alıcı soruyu doğrudan Polat Alemdar'a sordu. Yusuf, gerçek babasının Polat olduğunu öğrenebilecek mi?
 
 Kurtlar Vadisi Pusu 288. bölüm fragmanı:
 
 
 
 
FRAGMANDA CEVAPSIZ SORULAR
Kurtlar Vadisi Pusu 288. bölüm fragmanında Yusuf Kuzuzade baron koltuğuna oturmaya hazırlanırken Gölge Ariel ile birlikte bölgeyi kan gölüne çevirmek için elinden geleni yapıyor. Zeynep ise Fehmi Kuzuzade ile son derece gergin bir yemekte buluştu.
 
Yıllar önce bütün baronları yok eden Polat Alemdar, yeni baronun Yusuf olduğunu öğrenince ona tehditkar bir konuşma yaptı. Ancak annesini öğrenen Yusuf’un şimdi öğrenmek istediği tek şey vardır o da gerçek babasının kim olduğu.
 
POLAT GERÇEĞİ YUSUF’A ANLATACAK MI?
“Benim babamın kim olduğunu biliyor musun”  Yusuf’un sorduğu bu soruya Polat Alemdar “Biliyorum” cevabını verdi ancak sonrasında ne söylediği Kurtlar Vadisi Pusu 288. bölüm fragmanında verilmemiş.
 
BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'dan yeni fragman yayınlandı. 287. bölümü dizinin sevenleri merakla beklerken yayınlanan yeni fragman, bu merakı biraz olsun gidermeye yetti.
 
 
Hafızasını kaybettiği sırada Polat'ı kurtarmak için Fehmi Kuzuzade'yi karakolda kıstıran ve onu bacağından yakalayan Cahit'in başı bu kez büyük dertte. Fehmi'nin eline düşen Cahit'in kurtulabilmesi için Polat bütün gücünü kullanacak.
 
Yusuf artık Polat Alemdar ile çalışıyor. Onun ofisine sık sık gelip gitmeye başladı. Yusuf, John Smith'i konseyin gözünde hain olarak göstermek için bir plan yapmıştı. Bu plan başarısız uğramak üzere. Çünkü Yusuf'un 'hain' iddiasını kanıtlamak için sadece 24 saati var. Tabii burada iş yine Polat Alemdar'a düşüyor.
 
Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde bizleri yine soluksuz izleyeceğimiz heyecan dolu bir bölüm bekliyor. Konseyin Rus tetikçisiyle karşı karşıya gelen Polat, Zeynep'i de bu acımasız katilin elinden kurtarmak zorunda. ​
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
CHP GENEL MERKEZİ ORGANİZASYONU'NDAN MERSİN TSO'YA ZİYARET
Mersin Valisi Atilla Toros, Mut OSB, Müteşebbis Heyet Toplantısına Başkanlık Yaptı
AKDENİZ BELEDİYESİ HALKIN SAĞLIĞINI ÖN PLANDA TUTUYOR
BAŞKAN YILDIZ, MİMARLAR ODASI İLE BİR ARAYA GELDİ
MSK YENİ SEZONA ÇOK SIKI HAZIRLANIYOR
Tarsus'ta Genç Adamın Cansız Bedeni Bulundu
Kontrolden çıkan otomobil işyerine daldı
KEŞLİ MAHALLESİ’NDE “KÖYDE ŞENLİK, TARSUS’TA GELECEK VAR” HEYECANI
Mersin'de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirdi
Büyükşehir’den Erdemli’nin Kırsalına Sulama Borusu Desteği

Mersin Haber ,Mersin