Kurs Merkezi Öğrencileri YKS Öncesi Moral Buldu

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliği prensibi doğrultusunda faaliyet gösteren ücretsiz Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri, öğrencileri için sınav öncesi motivasyon etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor.

14 Haziran 2022 Salı, 11:34
Kurs Merkezi Öğrencileri YKS Öncesi Moral Buldu
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde faaliyet gösteren Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri, öğrencileri için yıl boyunca yapılan motivasyon etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Erdemli Kurs Merkezi’nde eğitim-öğretim gören üniversite adayı gençler, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği konser etkinliğinde bir araya geldi.

Birlikte şarkılar söyleyip, açık havanın tadını çıkardılar

Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri, geleceğin mimarı olan gençlerin ücretsiz ve kaliteli eğitim almalarını sağlarken, üniversite sınavına sayılı günler kala motivasyonlarını artırmak için çeşitli etkinlikler düzenlemeyi de sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Erdemli Kurs Merkezi öğrencileri için Erdemli ilçesi Saim Gökuş Parkı’nda bir konser etkinliği gerçekleştirdi. Üniversite adayı öğrenciler etkinlikte hep birlikte şarkılar söyleyip açık havanın tadını çıkararak, sınav öncesi stres attılar.

“Sahilde çok güzel bir etkinlik”

Sosyal Hizmetler Dairesi Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş, Kurs Merkezleri’nde eğitim alan öğrenciler için düzenledikleri motivasyon etkinliklerini tamamladıklarını belirterek, “YKS öncesi Erdemli Kurs Merkezimizdeki öğrencilerimiz ve ailemize moral olsun diye böyle bir konser düzenledik. Bizler de bugün Erdemli’de hem öğrencilerimizle hem ailelerimizle birlikte sınav öncesi stres atıyoruz. Çok güzel bir konser oluyor. Hepimiz memnunuz. Öğrencilerimiz daha çok açık hava konserleri bekliyordu bizden. Ortam çok güzel, hava da güzel. Sahilde çok güzel bir etkinlik oluyor” dedi.

Öğrenciler YKS öncesi moral buldu

Öğrencilerden Sena Kavzak, etkinlikte çok eğlendiklerini belirterek, “Çok stres dolu bir süreçti, aynı zamanda eğlenceli, güzel günlerimiz de geçti. Gerek hocalarımız olsun gerek ders ortamımız olsun çok güzeldi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer, bizim için bir moral etkinliği düzenledi, bunun için ayrıca çok teşekkür ederiz. Çok mutluyuz şu anda eğleniyoruz, güzel kafa dağıttık. Sınava bomba gibi gireceğiz buna inanıyorum, başaracağız” dedi.

Sınavın yaklaşmasıyla çok heyecanlı günler yaşadığını ifade eden Naz Sezer, “Bayağı heyecanlıyım. Ne olacak biliyorum. Mersin Büyükşehir Belediyesi’ndeki hocalarım sağ olsun, onların sayesinde bir şeyler yapmaya çalıştım. Büyükşehir Belediyesi'nin Kurs Merkezi’ne gittim. Eğitim süreci çok eğlenceliydi. Hocaları sevdim. Çok iyi hocalarımız var. Motivasyon konseri olması da iyi, çünkü ilk defa böyle bir şey yapıldı. Başkanımız Vahap Seçer de elinden ne geliyorsa yapıyor, beğeniyoruz yani Mersinli olarak” diye konuştu.

Hülya Doğaner ise “Bizim de böyle havamız değişti. Sınava hocalarım sayesinde çalıştım, elimden geldiğince yapmaya çalıştım” dedi. Doğaner, Başkan Seçer’e de öğrencilere verdiği destekten dolayı teşekkürünü ileterek, “Çok gurur duyuyorum gerçekten. Varlığıyla bizi onurlandırıyor, teşekkür ederim” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Nevzat
20:39
16 Haziran 2022 Perşembe
GMK bulvarı üzerinde bulunan fatih kaban köprüsü neden asansör yapıldı ama açacak çalıştıracak kimse yok neden böyle numune herhalde yazıklar olsun size annem yürüyemez 93 yaşında çıkamaz halde
188.57.133.231
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin