Kültür Park ve Atatürk Parkı, Düzenli Olarak Dezenfekte Ediliyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında yürüttüğü sosyal ve sağlık hizmetlerinin yanı sıra rutin belediyecilik hizmetlerini de aralıksız sürdürüyor.

20 Nisan 2020 Pazartesi, 12:04
Kültür Park ve Atatürk Parkı, Düzenli Olarak Dezenfekte Ediliyor
-

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, salgın sürecinde yurttaşların vakitlerini evde geçirmeleri dolayısıyla boş kalan Kültür Park ve Atatürk Parkı’nda düzenli olarak gerçekleştirdiği dezenfekte çalışmasının yanı sıra çim biçme ve bakım çalışmalarını da itinayla yürütüyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs (COVID-19) salgını ile mücadele kapsamında yürüttüğü sosyal ve sağlık hizmetlerinin yanı sıra rutin belediyecilik hizmetlerini de aralıksız sürdürüyor. Ekipler, Koronavirüs ile mücadele sonrasında hayatın normale döneceği, sosyal sirkülasyonun en yoğun yaşanacağı Kültür Park ve Atatürk Parkı’nda bakım çalışmalarına devam ediyor.
Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Koronavirüs salgını sürecinde yurttaşların vakitlerini evde geçirmeleri dolayısıyla boş kalan Kültür Park ve Atatürk Parkı’nda düzenli olarak gerçekleştirdiği dezenfekte çalışmasının yanı sıra çim biçme ve bakım çalışmalarını da itinayla yürütüyor.
Büyükşehir’in çim ekipleri, kentin ana arterlerini oluşturan cadde ve bulvarların refüj ve göbeklerinde, kent görselliğini bozmamak amacıyla sosyal mesafeyi koruyarak ve kişisel korunma tedbirlerini alarak, görevini sürdürüyor. Dikim ekipleri ise kavşak ve göbekleri mevsimlik çiçeklerle süslüyor.
Maske takmanın önemine vurgu yapıldı
Çalışmalarını maske ve eldiven takarak büyük bir titizlikle yürüten Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, yurttaşların dikkatini çekmek için de farklı bir çalışmaya imza attı. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, limoni servi çam ağacına yüzüne maske takılı insan figürü oluşturarak, Koronavirüs’ten korunmada maske takmanın önemine vurgu yapan bir çalışma gerçekleştirdi.
Kültür Park ve Atatürk Parkı, Düzenli Olarak Dezenfekte Edil
Kültür Park ve Atatürk Parkı, Düzenli Olarak Dezenfekte Edil

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin