Küçük Nehir, Başkan Seçer’e Teşekkür Ziyaretinde Bulundu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Anamur Şehit Şükrü Ünlü Ortaokulu’nda eğitim gören ve geçtiğimiz günlerde kendisine mesajla ulaşıp, hem kendisi hem de okulundaki diğer arkadaşları için spor malzemeleri isteyen 8. sınıf öğrencisi Nehir’in isteğini kırmamış, ekipler aracılığı ile malzemeler Anamur’a kadar ulaştırılmıştı.

10 Aralık 2019 Salı, 15:08
Küçük Nehir, Başkan Seçer’e Teşekkür Ziyaretinde Bulundu
-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Anamur Şehit Şükrü Ünlü Ortaokulu’nda eğitim gören ve geçtiğimiz günlerde kendisine mesajla ulaşarak, hem kendisi hem de okulundaki diğer arkadaşları için voleybol topu ve spor malzemeleri isteyen Nehir’in isteğini kırmamış, ekipler aracılığı ile malzemelerin Anamur’a kadar ulaştırılmasını sağlamıştı.

Küçük Nehir de bunun üzerine hem mutluluğunu paylaşmak, hem de arkadaşlarının selamını iletmek için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Nehir, Başkan Seçer’e arkadaşlarının selamını getirdi

Nehir Yeşilçayır, geçtiğimiz günlerde Başkan Seçer’e bir mesaj atmış, voleybol topu ve spor malzemesi istemişti. Başkan Seçer de mesaja kayıtsız kalmayarak, Nehir’in ve arkadaşlarının dileğini yerine getirmiş, kısa sürede malzemelerin okula ulaştırılmasını sağlamıştı. Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Cemal Özer de spor ekipmanlarını öğrencilere teslim etmişti. Malzemelerine kavuşan öğrenciler, Anamur’da aynı zamanda Başkan Seçer ile görüntülü telefon görüşmesi de yapmıştı.

Bu kez de küçük Nehir, kardeşi Meriç Yeşilçayır ile birlikte isteğinin karşılanması üzerine Anamur’dan kalkıp Mersin’e geldi ve Başkan Seçer’e arkadaşlarının selamını getirdi.

Seçer: “Tüm arkadaşlarına selamlar gönderiyorum”

Makamda gerçekleştirilen teşekkür ziyaretinde Nehir Yeşilçayır, “Bize yardımınızdan dolayı teşekkür ederim. Buraya bu yüzden geldim. Çok teşekkürler” dedi.

Başkan Seçer de Nehir ve arkadaşlarının başarılı olmalarını dileyerek, “Maçlarınız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir müsabakada başarılı oldunuz. Önümüzdeki günlerde de Mersin’de bir maçınız var. Orada da başarılar diliyorum size. Tüm arkadaşlarına selamlar gönderiyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin