Küçük Çocuğa Tokat Olayında Flaş Gelişme "Başta Ülkemden,Olaya Maruz Kalan Küçük Yaştaki Çocuktan Özür Diliyorum"

Mersin’de sosyal medyada yayılan ve ülke gündemine oturan, küçük çocuğa tokat olayı ile ilgili konuşan Nadir K., “başta ülkemden,olaya maruz kalan küçük yaştaki çocuktan özür diliyorum” dedi.

07 Ekim 2019 Pazartesi, 18:26
G: 07.10.2019 - 22:49
Küçük Çocuğa Tokat Olayında Flaş Gelişme "Başta Ülkemden,Olaya Maruz Kalan Küçük Yaştaki Çocuktan Özür Diliyorum"
-

Türkiye’nin konuştuğu tokat olayı ile ilgili Mersin Haber’in ulaştığı Nadir K. böyle bir bu olay için küçük çocuktan ve tüm Türkiye’den özeür dileyerek, yaşanan olayın öncesini ve sonrasını anlattı.

Nadir K. “05.10.2019 günü saat 20:30 sıralarında sitemizde meydana gelen üzücü olaydan dolayı özellikle başta ülkemden,olaya maruz kalan küçük yaştaki çocuktan özür diliyorum. Türkiyemiz’in gündemine gelen ülkemizin sorunu haline gelmesinden dolayı da ülkemizi yöneten büyüklerimden bir evlatları olarak defalarca özür dileyerek bu olayın tekrar yaşanmaması için söz vermek istiyorum.” Dedi.

“küçük yaştaki çocuğa orantısız güç kullanmam haksız olduğumu değiştirmez”

Yaklaşık 3 gündür sosyal medyada hızla yayılan küçük yaştaki çocuğa orantısız güç kullanmam haksız olduğumu değiştirmez.Bende böyle bir olayı izlemiş olsaydım herkesin düşündüğü gibi algılardım.Ancak olayın öncesinden gelişmeler olduğundan dolayı kendimi sizlere anlatma gereği duydum. Sitemizde değişik etnik kökenli aileler de oturmaktadırlar.Hiçbiriyle sıkıntımız olmamaktadır. Olaya konu olan ailenin bundan 2 ay önce yine site sakinimizin çocuğunuda darp etmişler ve olayın Cumhuriyet Başsavcılığına intikali sağlanmıştır. Olayın olduğu gün sitemiz olarak akşam 19:30 sıralarında yönetim ve site sakinleri olarak olağan genel kurul toplantımız vardı.Bizler toplantıdayken eşim refakatında çocuklarım aşağıda oyun parkında zaman geçiriyorlardı.Saat 20:30 sıralarında dışarıdan bağrışma sesleri duyduk.Ve toplantıya son vererek neler olduğunu anlamak için dışarıya çıktık.”

“Kızımın parmağı ve komşunun oğlunun dişinin kırdılar”

Olay anının anlatan Nadir K. “Eşim ve ilk önce tanıyamadığım kişilerin ağız münakaşası yaptıklarını gördüm.Bu esnada kızımın acı içerisinde ağladığını parmağını gösterdiğini diğer komşunun oğlunun dişinin kırıldığını acı içerisinden ağladıklarını gördüm.Bunun kimin yaptığını sordum.Yapan çocukların yine bu ailenin çocuklarının olduğunu öğrenince istem dışı çocuğa orantısız güç kullanmak suretiyle itekledim.Videoda annesi olarak lanse edilen kapalı kız çocuğunu da yukarıya evinize çıkın diye itekledim.Bundan dolayı tekrar özür dilerim.Babası sordum.Babasının evde olmadıklarını söylediler.Aile fertleri bu olayın gelişme sürecini iyi bildikleri için anında kameraya almışlar.Ve kendi vatandaşlarına WhatsApp’tan göndermişlerdir.15 dakika sonra babaları yöresel kıyafetleriyle gelerek tahrik etmiş,sitede bulunan sakinlerin eve gitmesi yönündeki ikazlarına riyaet etmemiştir.” İfadelerini kullandı.

“Olayda darp ve yaralanmanın olmasından dolayı eşim kendi telefonu ile polis imdatı arayarak ekip istemiştir.Ekiplerimiz kısa süre içerisinde sitemize gelmişlerdir.Karşılıklı dava ve şikayetçi olmamızdan dolayı ekipler nezaretinde Mezitli Polis Merkezine geldik.Polis Merkezinde olan yoğunluktan dolayı Polis Merkezi’nin bahçesinde bekletildik.Bekleme esnasında yabancı uyruklu vatandaşların yığılmaları bir hayli fazla olmuştu.Bizleri dışarıdan sözlü hakaretler ettiklerini hareketlerinden anlamaktaydık.Daha sonra ifadelerimiz alındı.Karşılıklı davacı ve şikayetçi olduk.Ve yine ekipler nezaretinde ikametimize gelmemiz sağlanmıştır.”

“Bize Silah Gösterip Taş Attılar”

“Bizlerde Mersinliyiz.Takdir edersiniz ki akrabalarımız ve dostlarımız geçmiş olsun temennilerinden dolayı yanımıza geldiler.Sitemizin kamelyasında oturuyorduk.Bu esnada yabancı plakalı lüks arabalar tahmini olarak 10 araç sitemizin önüne geldiler.Kimisi silah teşiri yaptı,kimileri de arabalardan inerek taş atma suretiyle mukavemette bulunmaya çalıştılar.Yanımızda bulunan akrabalarımız ve dostlarımız da onların yanına doğru koştular.Ve arbede yaşandı.Diğer gelen şahıslar araçlarıyla kaçtılar.Emniyetimizin olağanüstü gayretleriyle olay çok büyümeden sonlandırılmıştır.”

“psikolojik destek alan çocuktan da özür diliyorum”

Nadir K. Son olarak,“Emniyetimize duyarlı davranışlarından dolayı minnettarım.Emniyet kuvvetlerimiz tekrar bizleri ve onları alarak tekrardan işlerin yapılabilmesi için Polis Merkezi’ne geldik.Sonrasını sizler biliyorsunuz.İsmim,soy ismim,oturduğum yer de dahil olmak üzere bütün bilgilerim paylaşılmıştır.Benim ve ailemin psikoloji hiç iyi değildir.Bizim tarafı olduğumuz olayı ülkeler arasına taşınmasından dolayı tekrardan her kesimden özür diliyorum.Olaydan dolayı psikolojik destek alan çocuktan da özür diliyorum.Ve kısa zamanda bu travmasından kurtulmasını temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.
Küçük Çocuğa Tokat Olayında Flaş Gelişme ''Başta Ülkemden,Olaya Maruz Kalan Küçük Yaştaki Çocuktan Özür Diliyorum''
Küçük Çocuğa Tokat Olayında Flaş Gelişme ''Başta Ülkemden,Olaya Maruz Kalan Küçük Yaştaki Çocuktan Özür Diliyorum''

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin