Kriz Merkezi, Mehmet Dede’nin Sürpriz Talebini Yerine Getirdi! Kriz Merkezi Minik Laden’in Mutluluğuna Aracı Oldu

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kriz Merkezi, bir talebi daha yerine getirerek 22 aylık minik Laden’in mutluluğuna aracı oldu. Mersin’de ikamet eden ve 65 yaş üstüne dışarı çıkma yasağı bulunduğu için torununu göremeyen Mehmet Ateş, Büyükşehir Belediyesi Kriz Merkezi’ni arayarak, torunu Laden için süs balığı talebinde bulundu.

16 Nisan 2020 Perşembe, 07:59
Kriz Merkezi, Mehmet Dede’nin Sürpriz Talebini Yerine Getirdi! Kriz Merkezi Minik Laden’in Mutluluğuna Aracı Oldu
-

Mehmet Dede’nin sürpriz isteğini hızla yerine getiren ekipler, Lepistes cinsi süs balıklarını aileye teslim etti. Minik Laden ve annesi Feray Ateş, ekipleri sevinçle karşılarken, minik Laden’in aldığı hediyeden duyduğu mutluluğu gözlerinden okundu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kriz Merkezi bir talebi daha yerine getirerek, 22 aylık minik Laden’in mutluluğuna aracı oldu. Koronavirüs dolayısıyla kurulan ve virüs tedbirleri kapsamında sağlık paketinden gıdaya, yemekten dezenfeksiyon işlemlerine kadar birçok talebi yerine getiren Kriz Merkezi, gülümseten talepleri de karşılayarak, sürpriz mutluluklar yaşanmasına vesile oluyor.
Dedesi istedi, Kriz Merkezi yerine getirdi
Mersin’de ikamet eden ve 65 yaş üstü olduğu için dışarıya çıkıp torununu göremeyen Mehmet Ateş, Büyükşehir Belediyesi Kriz Merkezi’ni arayarak, torunu Laden için süs balığı talebinde bulundu. Koronavirüs tehdidi ülkemizde görülmeden ve 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma yasağı gelmeden önce torununa böyle bir hediye almayı isteyen fakat yaşanan süreçten dolayı arzusunu yerine getiremeyen Mehmet Dede, Kriz Merkezi’ni arayarak talebini iletti. Bu süreçte torununun da dışarı çıkamadığı için evde canının sıkıldığını belirten ve mutlu olması için ekiplerden süs balığı götürmelerini rica eden Mehmet Dede’nin talebi hızla yerine getirildi.
Minik Laden’in mutluluğu gözlerinden okundu
Dedenin torunu için süs balığı isteğini hemen yerine getirmek üzere harekete geçen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, süs balıklarını minik Laden’e götürerek aileye sürpriz yaptı. Ekipler, Lepistes cinsi süs balıklarını Mehmet Ateş’in gelini Feray Ateş’e teslim etti.
Minik Laden ve annesi Feray Ateş ekipleri mutlulukla karşılarken, 22 aylık Laden’in sürpriz hediye mutluluğu gözlerinden okundu. Anne Feray Ateş de ekiplere teşekkür etti.
Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın sivrisinekle mücadelede kullandığı ve aynı zamanda da bir süs balığı çeşidi olan Lepistes cinsi balıklar bu kez bir torunun mutluluğu için kullanıldı. Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekipleri de balıkları teslim ettikten sonra aileye Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık paketlerinden de verdi.
Anne Feray Ateş: “Bize bugünlerde çok güzel bir sürpriz oldu”
Mehmet Dede’nin gelini Feray Ateş, kızının balıkları çok sevdiğinden söz ederek, babasının bu zor günlerde böyle düşünceli davranarak kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti. Anne Ateş, “Dedemiz dün Kriz Merkezi’ni arayarak sizden bir balık istemiş. Kızım balıkları çok seviyor. Kendisi almak istiyordu. Fakat böyle bir sürece girdiğimiz için kendisi de 65 yaş üstü olduğu için dışarı çıkamadı, alamadı. Kızım da küçük olduğu için dışarı çıkamıyor. Çok düşünceli bir davranış olmuş. Sizlere de gerçekten çok teşekkür ediyorum. Biz de çıkıp almadık, dedemiz de alamadı. Bize bugünlerde çok güzel bir sürpriz oldu. Kızım da çok beğendi. Biz sizlere emeğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e de kızım adına da, kendi adıma da çok teşekkür ediyorum. Bizi çok mutlu etti” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti

Mersin Haber ,Mersin