Koyuncu, Tollu’yla ıslandı Tollu’yla şahlandı

Cumhur İttifakı, Koyuncu mitinginde buluştu. Mitinge; AK Parti, BBP ve MHP İl ve İlçe yöneticileri, Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, meclis üyeleri ve adayları katılım gösterdi.

30 Mart 2019 Cumartesi, 15:39
Koyuncu, Tollu’yla ıslandı Tollu’yla şahlandı
-

Yoğun yağışa rağmen mitinge, çok sayıda vatandaşın katılım gösterdiği ve İttifak Adayı Tollu’nun yağmur altında şarkılarla karşılandığı kaydedildi.
31 Mart Yerel Seçimlerine birlikte girme kararı alan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ortak aday olarak, Mersin’de Hamit Tuna’yı Erdemli ’de Mükerrem Tollu’yu göstermelerinden sonra, çalışmalara başlayan MHP ve AK Parti yöneticileri, tüm teşkilatlarıyla birlikte Koyuncu mitingini gerçekleştirdi. Mitinge katılan vatandaşların yağmura rağmen bir an olsun coşkuyu bırakmadığı görüldü.
AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu,“Yağmur, yaş demeden buraya gelen Koyuncu Mahallemin güzel insanları, Cumhur İttifakının birlikteliğinin en güzel örneğini yansıtıyor. Bizleri dize getirmeye çalışanlara en güzel cevabı, Erdemli verdi. Ben reisçiyim, ben bu yolda ölürüm diyenler, nerde Koyuncu nerde? Makam, mevki sevdasına düştüler. Birileri çıkmış, sanayi kuracakmış, hey yavrum hey. Çiftçiye gübreyi dörtte bir oranında verecekmiş, fide dağıtacakmış, hey yavrum hey sen babanın mirasını mı dağıtıyorsun? Cumhurbaşkanımızın, Dr. Devlet Bahçeli’nin AK Partimizin ve MHP’nin Büyükşehirde ortak Adayı Hamit Tuna, Erdemli’de Mükerrem Tollu’dur. Vakit, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, ‘önce vatanım’ diyen Dr. Devlet Bahçeli’ye sahip çıkma, birlik, beraberlik, kardeşlik vakti. Vakit Erdemli, vakit Mersin, vakit Türkiye vakti”ifadelerine yer verirken MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin,“31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminin, vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini dilerim. Siyaset, Erdemli’de kirlendi. Bizler ise hala temiz siyaset yapıyoruz. Kumpasçılara şunu söylüyorum; elinizde belge varsa, elinizde bilgi varsa bu devletin hakimi de var, savcısı da var. 15 Temmuz hain darbe girişiminde, göğsünü düşmana siper eden milletimin ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın oluşturduğu bu ittifak, ülkemizin sigortasıdır”ifadelerinin altını çizdi.
İttifak Adayı Tollu ise açıklamasında şu ifadeleri kaydetti,“İyi ki sizlerin hizmetindeyim ve sizlerin hizmetkârıyım. Erdemli nerde ise biz oradayız. Doğulu demeden, Batılı demeden, Güneyli demeden, Kuzeyli demeden, A partili B partili demeden hizmet ürettik, Erdemli bir olsun istedik. ‘Adaletle hükmetmeyen payidar olamaz’ anlayışını şiar edindik. Çirkin siyasetin içerisine girip, kumpaslar düzenleyenlere soruyorum, makam sevdası için değer miydi? Biz önce Yüce Allah’a sonra devletimizin adaletine güveniyoruz. Belediyecilik gönül işidir. 31 Mart’tan sonra devasa projelerle geliyoruz. Bizlerin tek amacı, doğruluktan ve güzellikten ayrılmadan, teşkilat başkanlarımız ve sizlerle birlikte gönül gönüle vererek, Erdemlimizi en yükseğe taşımak. ”
Yağan yağmura rağmen alandan ayrılmayan binlerce vatandaşın, mitingin yapıldığı meydana binlerce araçlık konvoy ile ulaştığı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor

Mersin Haber ,Mersin