Koton İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu’ndan Şehir Trendleri

Koton 2018 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu Afrika ve safari temasından ilham alıyor. Koleksiyonda toprak ve baharat tonları ön plana çıkıyor.

21 Temmuz 2018 Cumartesi, 10:21
Koton İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu’ndan Şehir Trendleri
-

Koton yeni sezon kadın koleksiyonu, sezonun trendlerini tasarımlarına taşıyor. 2018’in trendi safari teması toprak ve baharat tonlarıyla ilkbahar-yaz koleksiyonuna yansıtılıyor. Afrika’da safari yapmak için çıkılan yolculuk hissini yaşatan tasarımlarda terakota, bej kahverengi ve sarı renkleri kullanılıyor.
Şehrin en moda ve en trend stillerini belirleyecek koleksiyon renk ve desenleriyle de dikkat çekiyor. Koleksiyon desenlerinde sürüngen derileri, leopar desenleri ve Afrika’ya özgü hayvan derilerinden ilham alınıyor. Puantiyelerin de oldukça önemli bir yer tuttuğu tasarımlarda optik efektler kullanılarak siyah-beyaz, karamel-siyah kombinasyonlarında pozitif ve negatif kontrastlıklar yaratılıyor.
Yaz Sezonunun İmza Tasarımları Koleksiyonda Buluşuyor
Koleksiyon, İlkbahar-Yaz sezonunun gözde kumaş ve modellerinden oluşuyor. Düşük omuz ve düşük omuz pencereli tasarımların bulunduğu koleksiyonda dantelli fırfırlar ve süslemeler ile romantik detaylar ve trend kesimler bir araya getiriliyor. İnce ve pileli şifon gibi göz dolduran kumaşlardan oluşan tasarımlarda renk kombinasyonları ve baskılar ile de farklılık yaratılıyor. Baskılar için sarı ve beyaz birliktelikleri ile çok hafif elde çizilmiş çiçek desenleri tercih ediliyor.
Modernize Stiller
Renk, desen, model ve baskı çeşitlerinin günümüz trendleriyle uyarlandığı tasarımlar ile modernize stiller oluşturuluyor. Gömlek ve bol kesim pantolonların zorlamasız şık kombinleri işaret ettiği koleksiyonun alt ve üst tasarımlarında hardal ve karamel tonlarının hakimiyeti yaşanıyor. Koleksiyonda, Afrika esintili desenler romantik kesimli parçalarla modernize ediliyor. Gömlek ve pantolondan oluşan takımlarda kullanılan etnik desenler ise toprak tonlarındaki modern baton şeritler ile ön plana çıkıyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS’TA 1 MAYIS COŞKUSU MEYDANLARA TAŞTI
MERSİN'DE 15 GENÇ GİRİŞİMCİ, ÇİLEK ve ARICILIK EĞİTİMLERİNİ TAMAMLDI
BAŞKAN ALDEMİR, ŞEHİR HASTANESİNDE TEDAVİ GÖREN ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ
MERSİN SPOR KULÜBÜ, BURSASPOR YÖRSAN’A BİLENİYOR
MERSİN'DEN 286 HACI ADAYI KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI
Tarsus TSO, "Tarsus ve Bölge Turizmİ" Etkinliğine Ev Sahipliği Yaptı
KAYMAKAM AKYÜZ, DEVLET HASTANESİ'NDE PERSONELİN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI
TSO MECLİS BAŞKANI HÜSNÜ YAĞCI, ÇİN'DE DÜZENLENEN KANTON FUARINA KATILDI
MERSİN’DE JANDARMADAN TORBACI OPERASYONU: 112 GÖZALTI
Minik Y. D. Mersin'den Ankara'ya Helikopter Ambulansla Nakledildi

Mersin Haber ,Mersin