Koramşalı’ya Belediye İle Yeni Yol Açımı

Erdemli Belediyesi, Koramşalı Mahallesi Arkıt mevkiinde yol açma çalışmaları gerçekleştirdi.

16 Ekim 2019 Çarşamba, 16:33
Koramşalı’ya Belediye İle Yeni Yol Açımı
-

Erdemli Belediyesi; kış aylarında yaşanan hava muhalefeti ile kapanan, bozulan yolların bakım ve onarımını gerçekleştirirken bir taraftan da yeni yolların açılmasını sağlıyor.

2014 Büyükşehir Yasası sonrasında hizmet alanında genişleme olan Belediye, eş zamanlı çalışmalar yürüterek, Arkıt mevkiinde mahalle arası geçişi sağlayan yolların açılmasını sağladı. Bu kapsamda 7 kilometrelik yolun açılmasını sağlayan Belediye, sorunlara ürettiği çözümlerle övgülerin adresi olmaya devam ediyor.

Vatandaşların mağdur olmaması için 7/24 görev başında olduklarını dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışanlarımız, 7/24 sürüyor. Ben öncelikle gece ve gündüz mefhumu olmadan, sıcak soğuk demeden çalışan personel arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 0 rakımdan 2500 rakıma kadar nasırlı ellerinin izi olan arkadaşlarımız sayesinde, Erdemli’nin sorunlarını %95 oranında çözdük. Özellikle ilçemizde geçişe elvermeyen noktalarda yürüttüğümüz çalışmalar ile ulaşımın sağlanmadığı tek bir nokta bırakmadık. Koramşalı Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz bu çalışma ile de vatandaşlarımızın bir nebzede olsa hayatını kolaylaştırmak istedik” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE ASANSÖR BOŞLUĞUNA DÜŞEN İŞÇİ YAŞAMINI YİTİRDİ
MESKİ, KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ KAPSAMLI BİR HAZIRLIK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
TOBB’nin 81. Genel Kurulunda Birlik Beraberlik Vurgusu Yapıldı.
BAŞKAN YILDIZ KURBAN SATIŞ ALANINI ZİYARET ETTİ
TARSUS BELEDİYESİ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI SALI GÜNÜ YAPILACAK
MERSİN’DE 4 YIL ÖNCE İŞLENEN CİNAYET JANDARMA TARAFINDAN AYDINLATILDI
MTSO’dan Don Felaketi Mağdurlarına Kapsamlı Destek Talebi
BÜYÜKŞEHİR, ‘DOĞUMDAN ÖLÜME’ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE VATANDAŞIN HER ANINDA YANINDA
BÜYÜKŞEHİR VE TESEV’DEN ‘VERİYE DAYALI AFET YÖNETİŞİMİ: EĞİTİM VE ATÖLYE’ ETKİNLİĞİ
BAŞKAN AVCI, TBMM ZİRAİ DON ARAŞTIRMA KOMİSYONUNA ÇİFTÇİLERİN SORUNLARINI AKTARDI

Mersin Haber ,Mersin