KKTC Heyetinden Büyükşehir’e Barış Harekatı Ziyareti! Başkan Vekili Gülcan Kış, Kıbrıs Heyetini Ağırladı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Mersin Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu ve Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği Heyeti, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 45. yılı kutlama programları kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Gülcan Kış’ı ziyaret etti.

19 Temmuz 2019 Cuma, 16:01
KKTC Heyetinden Büyükşehir’e Barış Harekatı Ziyareti! Başkan Vekili Gülcan Kış, Kıbrıs Heyetini Ağırladı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Başkan vekili Gülcan Kış, kutlama programlarına Büyükşehir’in her zaman destek olduğunu söyledi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Gülcan Kış, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 45. yılı kutlama programları kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Mersin Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu ve Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği Heyeti’ni ağırladı.
Kış: “Ayşen Hanım, Mersin’e çok desteği olmuş bir insan”
Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülcan Kış, Büyükşehir Belediyesi olarak Kıbrıs Barış Harekatı’nın kutlama programları konusunda her zaman destek olacaklarını belirterek, “Belediye olarak çalışmalar ve destekler yapılıyordu. Bu yıl da gerekli istişareler ve çalışmalar yapıldı. Her şey yolunda devam ediyor. Programlarınıza ben şahsen de katılıyordum. Ayşen Hanım, bu konuda Mersin’e de çok desteği olmuş bir insan. Başkonsolosluğu’nu yaptığı süre içerisinde hem kurumlarla, hem de özel ilişkilerinde iyi ve çok da hanımefendi. Görevi de herhalde bu ayın sonunda bitiyor ve ‘gitmese nasıl olur dedik’ ama bu işin bir süresi varmış. Emekleri için de çok teşekkür ediyorum. Diyaloğumuz çok güzel gelişti” dedi. Kış, Mersin’in Gazimağusa ile kardeş şehir olduğunu da anımsattı.
İnanıroğlu: “Büyükşehir’in katkılarıyla kutlamalar her yıl daha coşkulu geçiyor”
Ayşen Volkan İnanıroğlu da “Kıbrıs’tan gelen heyetimiz Mersin’deki kutlamalara katılacaklar. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Mersin Büyükşehir Belediyemiz’in katkılarıyla da kutlamalar her yıl daha coşkulu oluyor” diye konuştu.
Kıbrıs’ın İskele İlçesi’nden gelen ziyaretçiler Gülcan Kış’a ilçeleri hakkında bilgi verdi. Ziyaret sonunda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Mersin Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu ve Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği Heyeti, Başkan Vekili Kış’a Kıbrıs’a özgü hediyelerden takdim ederken, Vekil Kış da günün anısına heyete hediyeler sundu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE GECE SAATLERİNDE 2 OTOMOBİL İLE BİR EV YANGINI MEYDANA GELDİ
Akdeniz’de Deniz Turizminin Yeni Yüzü: Mersin’de Yat ve Tekne Kiralama Etkinlikleri Yükselişte
TİŞÖRT TASARIM YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİMİZ FATMA ZEHRA DEMİR, İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ FAZİLET DURMUŞ'U ZİYARET ETTİ
M.I.P’DEN MTSO’YA ‘Çözüm’ SÖZÜ
MEZİTLİ SOLİ POMPEİPOLİS BEACH PARKI YENİLENEN YÜZÜYLE ÇOK YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR
ERDEMLİ BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI
BAŞKAN SOFU, DOĞANAY İLE ALPER'İ ZEVZET TEPESİ SOSYAL TESİSLERİNİ GEZDİRDİ
Garnizon Komutanı Albay Atalay Kostak’tan Kaymakam Kemal Duru’ya Hoş Geldin Ziyareti
BAKAN YERLİKAYA, BILECİK'TE YANGINDAN ETKİLENEN VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ
19. ULUSAL DAĞCILIK FESTİVALİ

Mersin Haber ,Mersin