KKTC 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu Mersin’de

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 3’üncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Yenişehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği ‘Yenişehir Söyleşileri’ kapsamında Mersin’e geldi. Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Derviş Eroğlu’nu havalimanında karşıladı.

12 Şubat 2020 Çarşamba, 19:50
KKTC 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu Mersin’de
-

Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek Yenişehir Söyleşileri’ne katılmak üzere Mersin’e gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Tarsus’ta ziyaretlerde bulundu. Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otçu ve Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan tarafından karşılanan Derviş Eroğlu ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Tarsus’ta bulunan tarihi Makam-ı Danyal ve Ulu Camii ile Tarsus Şelalesi’ni gezerek Kırkkaşık Bedesteni’nde vatandaşlarla yöresel içecek olan kaynar içti.
Tarsus’taki programdan sonra Mersin’e gelen Derviş Eroğlu ve Başkan Özyiğit, ilk olarak Mersin Valisi Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret etti. Başkan Özyiğit’in Yenişehir Söyleşileri’ne davet ettiği Vali Su, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette, Eroğlu ve Vali Su karşılıklı hediye takdiminde bulundu.
Valilik ziyaretinin ardından Eroğlu ve Başkan Özyiğit, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti. Başkan Özyiğit, Perşembe(yarın) günü saat 17:30’da Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak söyleşiye Başkan Vahap Seçer’i de davet etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin