Kırsalda Asfaltsız Yol Kalmayacak

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bir yandan yeni yollar yaparken, diğer yandan bozulan yollardaki bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

27 Kasım 2015 Cuma, 16:13
Kırsalda Asfaltsız Yol Kalmayacak
-

  Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kasım ayında ilçe ve bu ilçelere bağlı mahallelerde toplam 95.3 kilometre asfalt çalışması yaptı.

  Özellikle kırsal bölgelerde yürütülen çalışmalarda Tarsus ilçesine bağlı Killik - Karadiken, Çiriştepe - Taşçılı güzergahı ile Gölcük Mahallesi merkezinde 1. ve 2. kat, Taşçılı Kız-Erkek Kuran Kursu yolu, Ulaş - Cinköy, Karadiken - Pirömerli arası ve Killik - Pirömerli - Boztepe-Çevlik Mahallesi merkezleri olmak üzere toplamda 17.1 kilometre asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

  Mut ilçesine bağlı Yenisu - Çivi Mahallesi yolu ile Dağpazarı - Çivi-Ballı Mahallesi merkezlerine toplamda 10.4 kilometre 1. kat asfalt çalışması gerçekleştirildi.

  Mezitli ilçesi Fındıkpınarı, Çevlik - Pelitkoyağı - Takanlı Mahallesi merkezleri ile Takanlı - Kuzucu Mahalleleri arası 1. kat olmak üzere toplam 15.7 kilometre asfaltlama işlemi tamamlandı.

  Gülnar ilçesi Kurbağa - Örtülü yolu, Çatak ve Bereket Mahallesi yolları olmak üzere toplamda 12.6 kilometre, Bozyazı ilçesi Denizciler, Gürlevik ve Kötekler Mahallelerinde bulunan cadde ve sokaklara ise toplamda 7.9 kilometre asfalt çalışması yapıldı.

  Aydıncık ilçesinde ise Ziya Gökalp, Kamaş ve Zeybek Caddeleri olmak üzere toplam 4,6 kilometre 1. kat asfaltlama hizmeti tamamlandı.

Öte yandan Toroslar’da Ayvagediği, Silifke’de Taşucu, Anamur’da Kanlıören, Karaçukur ve Karadere Mahalleleri, Erdemli’de Doğusandal,  Gülnar’da Demirözü - Hortu, Aydıncık’ta Yenikaş - Hasancık, Erdemli’de Poligon ve Arıtma Tesisi yolları ile Yenişehir’de Kocahamzalı Mahallesi olmak üzere toplam 26.9 kilometre asfaltlama işlemi gerçekleştirilerek, yapılan yollar hizmete açıldı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS BELEDİYESİ AKADEMİ KURSİYERLERİ SERTİFİKALARINA ALDI
BÜYÜKŞEHİR, ‘DÜNYA ÇOCUK İŞÇİLİĞİYLE MÜCADELE GÜNÜ’NDE ÇOCUK HAKLARI İÇİN SES VERDİ
MESOB BAŞKANVEKİLİ DAĞDELEN "JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLU OLSUN"
ŞEHİT BABALARINA KAYMAKAM AKYÜZ'DEN BABALAR GÜNÜ ZİYARETİ
MERSİN'DE BİR BALIKÇI TEKNESİNDE 8 ADET KÖPEK BALIĞI ELE GEÇİRİLDİ
BÜYÜKŞEHİR’İN KISIRLAŞTIRMA MERKEZİ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
MERSİN'DE 2 AYRI MOTORSİKLET KAZASI: 2 YARALI
TAKSİCİ FACİAYI ÖNLEDİ!
Çamlıyayla Atatürk İlkokulu’nda Mezuniyet Coşkusu
BAŞKAN SEÇER, ‘EKONOMİ ZİRVESİ SONUÇ BİLDİRGE TOPLANTISI’NA KATILDI

Mersin Haber ,Mersin