Kır Çiçekleri Başkan Seçer’e ‘kalplerini’ Verdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin geleceğin eğitimli sporcularının yetiştirildiği Kır Çiçekleri Projesi’nde yer alan 55 sporcu, Başkan Seçer’e Babalar Günü dolayısıyla özel bir hediye verdi.

17 Haziran 2021 Perşembe, 14:36
Kır Çiçekleri Başkan Seçer’e ‘kalplerini’ Verdi
-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nin geleceğin eğitimli sporcularını yetiştirdiği Kır Çiçekleri Projesi kapsamında eğitim alan 55 küçük sporcu ile bir araya geldi. Kır Çiçekleri, Başkan Seçer’e kalp figürü içerisinde üzerinde “Kocaman kalbinizde bize yer açtığınız için sonsuz minnettarız. Kır Çiçekleri’nin babası Vahap Seçer” sözlerinin yazılı olduğu hediyeyi verdi.

“Bundan daha büyük bir hediye olamazdı benim için”

Başkan Seçer, eşi Meral Seçer ile birlikte Yöreden Kafe’de düzenlenen kahvaltı etkinliğinde Kır Çiçekleri Projesi’nde yer alan sporcu kız çocuklarıyla bir araya geldi. Kır Çiçekleri, üzerinde isimlerinin işlendiği hediyeyi Başkan Seçer’e takdim etti. Başkan Seçer, aldığı sürpriz hediye üzerine duygularını, “Sürpriz yaptılar bana. Babalar Günü hediyesi olarak kalplerini verdiler. Bundan daha büyük bir hediye olamazdı bugün benim için” cümleleriyle ifade etti.

“Her bölgemizden çocuklarımız var. İşte bizim de arzu ettiğimiz tablo bu”

Kahvaltı etkinliğinin hem kendilerini hem de Kır Çiçekleri’ni mutlu ettiğini ifade eden Başkan Seçer, şöyle devam etti:

“Çok mutluyuz. Çok keyifliydi. Onlar da keyif aldı, bugünkü kahvaltıdan, sohbetten. Herkes mutlu. Sporlarını yapıyorlar, okullarına gidiyorlar, kitap okuyorlar, kendilerini geliştiriyorlar, sosyal ilişkilerini geliştiriyorlar. Birbirlerini çok seviyorlar, bu beni mutlu etti. Arkadaş ilişkileri gayet iyi. Güzel çocuklarımız büyüyecekler, değerli birer yurttaş olacaklar. Eğitilmiş iyi sporcu olacaklar. Hem kentimizi hem ülkemizi uluslararası platformlarda temsil edecekler. Onlardan şampiyonlar çıkacak. Mersinimizin her noktasından var. Anamur’dan var, Gülnar’dan var, Bozyazı’dan, Aydıncık’tan, Mut’tan, Silifke’den, Erdemli’den, Tarsus’tan, Çamlıyayla’dan, Mersin merkezden her bölgemizden çocuklarımız var. İşte bizim de arzu ettiğimiz tablo bu. Bir arada olmak, bir olmak, birbirimizi sevmek, ayrışmamak, kavga etmemek çocuklarımızda bunu gördük. Mutluluğu, keyfi, birliği gördük. Hepsini çok seviyoruz. Onlara güveniyoruz.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor

Mersin Haber ,Mersin