Kaymakam Otcu’dan Tarsus TSO Ziyareti

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu’yu ağırladı.

11 Eylül 2019 Çarşamba, 18:29
Kaymakam Otcu’dan Tarsus TSO Ziyareti
-

Tarsus Kaymakamlığına yeni atanan Kadir Sertel Otcu, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle görüştü.
Kaymakam Otcu ziyaretinde, Tarsus’un tarihi ve kültürel açıdan zengin olduğunu, çeşitli kültürleri bünyesinde barındırdığını söyledi. Bu zenginliğin kentin gelişimi için verimli kullanılması gerektiğini söyleyen Kaymakam Otcu, tüm kurumların işbirliğiyle önemli mesafeler alınacağına dikkat çekerek, birliktelik mesajı verdi.
Tarsus TSO Başkanı H. Ruhi Koçak da ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Otcu’ya teşekkürlerini iletirken, kentin kalkınması adına öncesinde olduğu gibi yapılacak tüm projelerin içinde olmaya hazır olduklarını vurguladı.
Başkan Koçak, Kaymakam Kadir Sertel Otcu’ya oda olarak yaptıkları çalışmalardan bahsederek, Kasım ayında yapılması planlanan Gastronomi Günleri hakkında bilgi verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin'de Organik Ürün Satış Noktalarına Denetim
Mersin'de Yanan Elektrik Trafo Korkuttu
Tarsus’ta Büyükşehir Toplu Taşıma Aracında Bulunan Altın Sahibine Teslim Edildi
Kaymakam Avcı, Kan Bağışında Bulundu
Mersin'de 1 Araç Patladı, Diğer Lpg'li Araç Ise Alev Aldı
Mersin'de Ekmek Zammı İçin Toplantı Yapıldı
Mersin Jandarması Kesinlesmiş Hapis Cezası Olan 2 Şahısı Yakaladı
Milletvekili Kocamaz, Yangın Bölgesinde İncelemelerde Bulundu
Aydıncık’ta Yol Yenilendi, Vatandaş Memnun: "Çiçek Gibi Oldu!"
Büyükşehir Mersin’i İklim Krizine Karşı Hazırlıyor

Mersin Haber ,Mersin