Kaymakam Kadir Sertel Otcu’dan, Ali Boltaç’a İade-i Ziyaret

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç’a iade-i ziyarette bulundu. Samimi bir ortamda geçen ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü.

09 Ekim 2019 Çarşamba, 17:23
Kaymakam Kadir Sertel Otcu’dan, Ali Boltaç’a İade-i Ziyaret
-

Yaz kararnamesinde Tarsus Kaymakamlığı görevine atanan Kadir Sertel Otcu, göreve gelir gelmez ziyaretlerde bulunan kurum yetkililerine iade-i ziyaretlerini sürdürüyor.

Ali Boltaç’ı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Müdürlüğü Koordinatörlüğünde ziyaret eden Kaymakam Kadir Sertel Otcu, Tarsus’ta görev yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Tüm kurumlarla el birliği içerisinde çalışarak Tarsus’a ve bağlı mahallelere en iyi hizmeti götürmenin gayreti içerisinde olacaklarını kaydeden Kadir Sertel Otcu, “Tabi ki bu hizmet mücadelemizde en önemli kurumların başında Büyükşehir Belediyesi gelmektedir. Diyalog halinde olarak halkımızın beklentilerini karşılamayı ve var olan sorunları ortadan kaldıracağımıza gönülden inanıyorum” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç’ta Kaymakam Kadir Sertel Otcu’yu ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak ölümden, yaşamın her alanına kadar halkın ihtiyaçlarına cevap vermeye gayret gösterdiklerini belirten Boltaç, “Büyükşehir Belediyesi olarak, bizim sorumluluk alanımız olan Çamlıyayla’dan Tarsus’a kadar hem merkez mahallelerde, hem de bağlı mahallelerde altyapı sorunlarını ortadan kaldırmaya ve sosyal hayatı canlandırmaya gayret gösteriyoruz.

Büyükşehir olarak kurumlar arasında ki diyalogun güçlü olmasından yanayız. Bu durum hizmete; doğal olarak da halkımıza yansıyacaktır. Siz değerli Kaymakamımız öncülüğünde iyi bir çalışma dönemi geçireceğimize inanıyorum. Bir kez daha nazik ziyaretinizden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin