KAYMAKAM AKYÜZ'DEN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NE YIL SONU DENETİMİ

Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 2024 yılı iş, işlem ve faaliyetlerini denetledi.

17 Aralık 2024 Salı, 20:35
KAYMAKAM AKYÜZ'DEN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NE YIL SONU DENETİMİ
-

Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz,  2024 Yılı Kamu Kurum ve Kuruluşları Denetim Programı kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 2024 yılı iş, işlem ve faaliyetlerini denetledi.

Ziyaret sırasında, müdürlüğün çalışmalarını, personelin görevlerini ve hizmet süreçlerini detaylı bir şekilde gözden geçiren Kaymakam Akyüz   vatandaşlarımıza sunulan hizmetlerin etkin ve hızlı bir şekilde devam etmesi konusundaki hassasiyetini dile getirerek, hizmet kalitesinin artırılması ve süreçlerin daha da iyileştirilmesi için öneri ve talimatlarını iletti.
Kaymakam Akyüz, vatandaşların kamu hizmetlerinden daha hızlı ve etkili bir şekilde yararlanmasını sağlamak amacıyla kurum denetimlerinin devam edeceğini belirtti. Bu tür denetimlerin, kamu hizmetlerinde kaliteyi artırmayı ve vatandaş memnuniyetini sağlamayı hedeflediği ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
KARADENİZ'DE TRABZON U19 FIRTINASI
SİLİFKE, ERTELEME MAÇINDA BELEDİYE KÜTAHYASPOR'U KONUK EDİYOR
SİLİFKE, AKYOKUŞ'TA TRAFİK KAZASI:1 YARALI
MERSİN'DE SAĞANAK VE DOLU YAĞIŞI ETKİLİ OLDU
TARSUS DOĞA PARKI, BAYRAMDA ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, OTİZM AİLE DANIŞMA MERKEZİ İLE ÖRNEK OLUYOR
ADANA- MERSİN OTOYOLUNDA, “BİRİ OTOBÜS BEŞ ARAÇ ZİNCİRLEME TRAİK KAZASI
BAYRAM TATİLİNİN 3 GÜNÜNDE 27 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ
MERSİN'E KUVVETLİ SAĞANAK UYARISI
MERSİN, KADER MAÇINA BİLENİYOR

Mersin Haber ,Mersin