Kaya ve Ekincioğlu'ndan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ve Meclis Başkanı Hakkı Ekincioğlu Ramazan Bayramı vesilesiyle birer kutlama mesajı yayınladı.

22 Mayıs 2020 Cuma, 17:40
Kaya ve Ekincioğlu'ndan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
-

Başkanı Murat Kaya , mesajında şu ifadelere yer verdi: “Geride bırakmak üzere olduğumuz mübarek Ramazan ayının en güzel özelliği, her zaman insanları birbirine yakınlaştırması, mücadeleyi ve hırsları törpüleyerek yardımlaşmayı, dayanışmayı ve kardeşlik bağlarını güçlendirmesidir. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan Bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak yaşanmalıdır.
Ancak, özellikle bu günlerde birbirimize ve Ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. Bütün insanlığı tehdit eden bir salgınla mücadele ettiğimiz bu dönemde insan olmanın yüceliğiyle birleşen bayram sevinçlerimizi geleceğe yönelik umutlarımızı unutmadan yaşamalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ve bütün İslam âleminin Ramazan Bayramını kutlar; birlik ve beraberlik içerisinde, barış ve sevgi dolu, sağlıklı nice bayramlara ulaşmayı dilerim." dedi
İnsan olmanın yüceliğiyle birleşen Bayramlarımız, birbirimize ve Ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlan özel günlerimizdir. milletimizin ve bütün İslam âleminin Ramazan Bayramını kutlar; birlik ve beraberlik içerisinde, barış ve sevgi dolu, sağlıklı nice bayramlara ulaşmayı dileriz.
***
Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Ekincioğlu yayımladığı mesajında “Bütün insanlığın huzura ve sevgi ortamında insanca yaşam şartlarına bir an önce kavuşması en büyük dileğimizdir.
Sevgi, saygı, dayanışma, yardımlaşma, birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı mübarek Ramazan ayını geride bıraktık.
Ramazan ayının ardından bayram günlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar bize hayatın sevgi ve dostluğu en açık şekilde hatırlatmasıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle herkesin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin Gülnar Akkuyu NGS İnşaatında Çalışan İşçi Resul Beyazdurna İş Çıkışı Geçirdiği Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Mersin Büyükşehir, Daha Temiz Ve Sürdürülebilir Bir Deniz Ekosistemi İçin Çalışmalarını Sürdürüyor
Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutladı
TADEKA’da Ümit Yaşar Oğuzcan Okuma Grubu Kuruldu
Mersin Büyükşehir’in Sosyal Projeleri Memnuniyet Yaratmaya Devam Ediyor
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke’den 23 Nisan Bayram Mesajı
Başkan Seçer, CHP’nin Ankara’daki ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’na Katıldı
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı

Mersin Haber ,Mersin