Kariyer Merkezi ve Migros Temsilcileri Maya Staj Programı İçin Buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde kurulan Kariyer Merkezi, Mersin’de iş arayanlara, öğrencilere ve işverenlere yönelik fark yaratacak etkinliklere imza atmaya devam ediyor.

05 Şubat 2021 Cuma, 18:58
Kariyer Merkezi ve Migros Temsilcileri Maya Staj Programı İçin Buluştu
-

Kariyer Merkezi koordinesinde Mersin, Tarsus, Çağ ve Toros Üniversitesi ile Migros işbirliğinde, üniversite son sınıf öğrencilerini geleceğe hazırlamak amacıyla Migros MAYA Staj Programı hayata geçiriliyor. Staj programı kapsamında, son sınıfta okuyan üniversite öğrencileri Migros bünyesine alınarak iş ve kariyer fırsatı sunuluyor.

Öğrenciler yüz yüze mülakat süreci geçirdi
Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, kurulduğu günden beri üniversitelerle ve özel kuruluşlarla işbirliğini her gün daha da geliştirdikleri ifade ederek, Türkiye’nin perakende sektöründeki en büyük kuruluşlarından biri olan Migros’un MAYA Staj Programı’nın öğrencilerin kariyer hayatına yön verdiğini belirtti.
İşbirliği kapsamında katılım gösteren öğrenciler ön elemeden geçti. 9 üniversite son sınıf öğrencisi ise yüz yüze mülakat sürecine katıldı. Öğrenciler gerçekleştirilen etkinlikte firmaları tanıma fırsatı bulduklarını, özellikle pandemi sürecinde daralan ekonomiyi de düşününce bu tür etkinliklerin büyük fırsat olduğunu ifade etti.
Migros Doğu Akdeniz İnsan Kaynakları Müdürü Koray Özdemir ise Kariyer Merkezi’nin insan kaynakları alanında yapmış olduğu çalışmalar, mülakat simülasyonları ve üniversitelerle koordinasyonun özel sektör firmaları için büyük fırsat sunduğunu belirtti. Özdemir, Migros MAYA Staj Programı’nın üniversite son sınıf öğrencilerini Migros bünyesine katarak daha üniversite hayatında öğrencilere iş ve kariyer fırsatı sunan bir program olduğunu kaydederek, Türkiye’de hayata geçirilen projede, Mersin’de sadece Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yapıldığını söyledi.



 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin