Kargıpınarı, Tollu’yu Şarkılarla Karşıladı

Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu ve teşkilatları ile meclis üyesi adayları Kargıpınarı Mahallesi esnafını ziyaret etti.

28 Mart 2019 Perşembe, 21:35
Kargıpınarı, Tollu’yu Şarkılarla Karşıladı
-

Ekonomiye can veren girişimcilere ziyaretleri ile destek veren Cumhur İttifakı Başkan Adayı Tollu, daha sonrasında da Kargıpınarı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında mahalle sakinleri ile buluştu.
Kargıpınarı esnafı ile bir araya gelen Cumhur İttifakı Başkan Adayı Mükerrem Tollu, açılışta sevgi seli ile karşılandı. Esnaflar ile sohbet eden Mükerrem Tollu, ekonomi faaliyetlerinin ülkenin gelişmesine katkı sunduğuna dikkat çekti. Ziyaretten sonra Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında mahalle sakinleri ile bir araya gelen İttifak Adayı Tollu, MHP ve AK Parti İl ve İlçe yöneticileri Mahalli İdareler Seçimi ve Cumhur İttifakı konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Açılışa katılan mahalle sakinleri, Kayahan’ın şarkısı ve coşku seli ile Tollu’yu karşıladı.
MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin İstiklal Marşı’nın bir kıtasını okuyarak başladığı konuşmasında ,“15 Temmuz’da silahı kendi insanına çeviren hainler, bugün de başka şekillerde ülkemiz üzerine oyun oynuyorlar. Bizi kumpaslarla sindirmeye çalışanlara en güzel cevabı, Karkıpınarı bu meydandan verecek. Türkiye’nin geleceği için istikbali için Cumhur İttifakına sahip çıkacağız. Bu ittifakın Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Toroslar’ı cazibe merkezi haline getiren Hamit Tuna, Erdemli’deki Adayı ise ilçemizi nakış nakış işleyen Mükerrem Tollu Başkanımdır. Belediyecilik birikim ve proje işidir. 31 Mart’tan sonra Erdemli’yi turizmde, sanayide ve tarımda bir dev yapacağız”ifadelerinin altını çizerken AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu konuşmasında,“İşte bu meydan, Cumhur İttifakının meydanı. Bu meydanı görenler varya, kaçacak delik arayacak. Bizim genel merkezimiz ile görev verdiğimiz şahıs, bazı vaatlerde bulunuyormuş. Devletin, Bakanlıkların yapacağı projeleri üstleniyormuş, hadi oradan. Belli ki bu isimler, ilçe belediyesinin görevlerini bilmiyor. Bir de seçimlerden sonra aramıza dönecek olanlar varmış, bu ülkenin birliğe ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu süreçte, Cumhur İttifakına kim zarar veriyorsa hesabı sorulacaktır. 15 Temmuz’da oyun çevirenlerin kalıntıları bugün de bir şeyler çevirmeye çalışıyormuş. Topunuz gelin topunuz. Bu millet, kumpaslara geçit vermez. Bu ittifak Türkiye’nin ittifakıdır Türkiye’nin. Bu ittifakta ayrıştırma yoktur; Doğulusuyla, Batılısıyla, Türk’üyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Çerkez’iyle kardeşiz, biriz. 15 Temmuz gecesinde Türk, Kürt ayırdılar mı? Hepimizi bombaladılar”ifadelerinin altını çizdi.
Kargıpınarı sakinlerinin coşku seli ile karşılanan Tollu,“Doğu’dan gelerek Batı’dan gelerek Kargıpınarı’nda buluşanlar, dostlukta buluşanlar, kardeşlikten yana olanlar selam sizlere. Bizim arkamızda Cenabı Allah ve duaları ile bizleri destekleyen sizler varısınız. Tollu’nun bin tane canı olsa, size feda olsun. Bu kentte doğan, bu kentte doyan, bu kentte yaşayan herkesin hizmetkarıyız. Erdemli’ye kültürel alanda, sanatsal alanda, sporsal alanda çağ atlatacak faaliyetlerle, 63 projeyle karşınızdayız. Bu kentte yaşayanların hizmetkarıyız, hizmetkarı olmaya da devam edeceğiz”ifadelerini kaydetti.
Kargıpınarı esnafı ve vatandaşlar, Tollu’nun yanında olduklarını dile getirdiler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin