Karaduvar Sahiline Duşlar Yerleştirildi

Akdeniz Belediyesi; daha önce yeni istinat duvarı ördüğü, toprak serimi ardından peyzajını yaptığı, ağaçlandırıp yeşillendirdiği, lazerli araçla da kumunu temizlendiği Karaduvar sahiline, bu kez de duşlar yerleştirdi.

30 Ağustos 2020 Pazar, 00:25
Karaduvar Sahiline Duşlar Yerleştirildi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin ve Akdeniz’de; balıkçılığın ve tarımın en önemli merkezlerinden biri olan Karaduvar Mahallesi’ne yönelik, yenileme ve düzenleme çalışmaları devam ediyor. Yüzmek veya piknik yapmak amacıyla Karaduvar sahiline gelen vatandaşların talebi; Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın da talimatı üzerine, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince sahile duşlar yerleştirildi.
Sunulan hizmet, yüzmeye gelen her yaştan vatandaş ile mahalle sakinlerinin beğenisini toplarken; çalışmaların sürdüğü sahile, önümüzdeki günlerde soyunma kabinleri de yerleştirilecek.
“Karaduvar Mahallemizi değiştiren hizmetlerimiz devam edecek”
Karaduvar Mahallesi’ni; Akdeniz’in cazibe merkezlerinden birine dönüştürmek için hizmetlerin süreceğini kaydeden Başkan Gültak; “Karaduvar sahilimize; vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve mutlu şekilde kullanabilmesi amacıyla duşlar yerleştirdik.
Sahile, önümüzdeki günlerde soyunma kabinleri de kuracağız. Geçen yılsonuna doğru Mersin ve Akdeniz’de ilk kez düzenlediğimiz balık festivali ile gündeme gelen, kent ve ülke çapında tanınan Karaduvar Mahallemizi dönüştürmeye ve hak ettiği hizmet ve çalışmaları sunmaya devam edeceğiz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ SÖYLEMEZ, ÖZTÜRK İLE KÖKSAL MÜFTÜ AKÇAY’I ZİYARET ETTİ
VALİ TORIS, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI
KIBRIS GAZİSİ MEHMET ALİ KANDEMİR VEFAT ETTİ
TADEKA’DA BU KEZ VARDABİT YEMEĞİ PİŞİRİLDİ
MÜDÜR FAZİLET DURMUŞ, 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI KUTLADII
ARI KOVALARINI TAŞLAYARAK ZARAR VERDİLER
ÇAMLIYAYLA'DA 19 MAYIS COŞKUSU
"GENÇLER BU ÜLKENİN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKACAK”
SEÇER “İYİ Kİ CHP VAR, İYİ Kİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VAR”
SENA ŞENER VE CEREN ÖZDEMİR BUGÜN SAHNE ALIYOR

Mersin Haber ,Mersin