Karabüksporlu Zenke'ye tarihi konakda sürpriz doğum günü

KARABÜK - PTT Süper Ligde ilk yarının bitimine 4 hafta kala 23 puanla lider olan Kardemir Karabükspor geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor'dan alınan Nijeryalı futbolcusu Zenke'ye 150 yıllık tarihi Safran Konak'da sürpriz doğum günü düzenlendi

04 Aralık 2015 Cuma, 16:40
Karabüksporlu Zenke'ye tarihi konakda sürpriz doğum günü
-

KARABÜK - PTT Süper Ligde ilk yarının bitimine 4 hafta kala 23 puanla lider olan Kardemir Karabükspor geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor'dan alınan Nijeryalı futbolcusu Zenke'ye 150 yıllık tarihi Safran Konak'da sürpriz doğum günü düzenlendi.

Hafta sonu Şanlıurfaspor maçı öncesi bu etkinlik futbolculara büyük moral kaynağı olurken eğlence mekan sahipleri Simon Zenke’ye Osmanlı giysileri giydirerek, "Hoş geldin padişahım” diyerek kapıda karşıladı. Geçtiğimiz sezon son anda Süper Ligden düşen ve bu sene hedefini tekrar Süper Lig olarak belirleyen Kardemir Karabükspor bu sezon Şanlıurfaspor'dan alınan Nijeryalı forvet futbolcusu Zenke'ye 150 yıllık tarihi konakta sürpriz doğum günü düzenlendi. Doğum gününe futbolcular, teknik heyet, Kulüp Başkanı Ferudun Tankut, Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, konak sahipleri ve Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy katıldı. Futbolcular çalınan türküler eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Birlik ve beraberlik içinde tekrar Süper lige çıkacaklarını belirten Kulüp Başkanı Ferudun Tankut, ”İnşallah bundan sonra Karabük halkı böyle bizim yanımızda olur ve Yücel ailesi örnek olsun kendilerine teşekkür ederiz. Birlik ve beraberlik içinde hedefimize ulaşacağız.”

ZENKE PADİŞAH OLDU

Zenke ise 150 yıllık bir konak da ilk defa yaş gününü kutladığını belirterek; "Bu organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür ederim. Pazar günü oynayacağımız Şanlıurfa maçına moral oldu, çok güzel eğlendik” dedi.

Safran konak sahibi Recep Yücel ise Kardemir Karabüksporu konaklarında ağırladıkları için mutlu olduklarını belirtip, "Karabük halkının takımımıza sahip çıkmasını bekliyoruz." dedi.

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Ferudun Tankut Safran Konak sahibi Recep Yücel’e tüm futbolcuların imzaladığı formayı hediye etti. CİHAN

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS PAMUKLUK BARAJI TAMAMLANDIĞINDA ÇİFTÇİLER VERİMLİ ÜRÜN YETİŞTİREBİLECEK
AREFE GÜNÜ TRAFİK KAZALARINDA 10 VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ
Mersin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Ekici'den Şehit Annesine Bayram Ziyareti
İSMAİL TEPEBAĞLI'NIN ANNESİ SAKİNE TEPEBAĞLI VEFAT ETTİ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’LE KURBAN KESİMİ HEM HİJYENİK HEM ÜCRETSİZ
Büyükşehir ilaçlama birimi ekiplerinden Bayramda da yoğun mesai
Mersin’de Kurban Bayramı Namazı Edâ Edildi
JANDARMA BAYRAM TRAFİĞİNDE GÖREV BAŞINDA
BÜYÜKŞEHİR, ‘ÇEVRE HAFTASI’ KAPSAMINDA FARKINDALIK ETKİNLİKLERİNE BAŞLADI
İNSU, KOCAHAMZALI, EMİRLER VE ÇAVAK MAHALLELERİNE YENİ İÇME SUYUNA KAVUŞTU

Mersin Haber ,Mersin