Kanseri Yendi Nikah Masasına Oturdu

Mezitli Belediyesi’nin faaliyete geçirdiği Örgülü Sokak çok anlamlı bir birlikteliğe şahit oldu. Dünya Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında kanseri yenen Meltem Kılıç, Mutlu Çamlıyer ile hayatını Örgülü Sokak’ta birleştirdi.

29 Ekim 2019 Salı, 16:37
Kanseri Yendi Nikah Masasına Oturdu
-

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul, Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Mersin İl Temsilcisi Perihan Saydan Pazarbaşı, Mezitli Belediyesi Örgü Evi kadınları ve çiftlerin yakınlarının katıldığı nikahta birçok ilk bir arada yaşandı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın kıydığı nikahta mutluluğa adım atan çiftlere sevenleri alkışlarla destek verdi.

NİKAHTA FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI KONUKLARA KİTAP VERİLDİ

Örgülü sokakta kıyılması ile bir ilk olma özelliği taşıyan nikah töreni birçok ilginç sürprize de sahne oldu. Meme kanserinin erken teşhisine dikkat çekmek amacıyla Örgülü Sokakta gerçekleşen nikahta Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Güray Gökal 4. Fotoğraf Sergisini açtı. Nikaha katılan herkese TEMA Vakfı tarafından hazırlanan hediye paketi, Güray Gökal’ın sergilediği fotoğraflardan ve son yazdığı ‘İnsanları Tanıma Sanatı’ kitabı verildi. Nikahta, yeni evli çift gitarla çalınan şarkılar eşliğinde dans etti.

“ÇİFTLERİMİZİN MUTLULUĞUNA ŞAHİT OLDUK, KANSERE VE ÇEVREYE DİKKAT ÇEKTİK”

Kanser hastalığı ve çevre konularına dikkat çekebilmek amacıyla sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir dizi etkinlik düzenlediklerini ifade eden Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul, “Amacımız yeni nesillere daha yaşanabilir güzel ve sağlık bir dünya bırakabilmek. 1-31 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında Mezitli Belediyemiz tarafından hayata geçirilen Örgülü Sokak’ta nikah töreni düzenledik. Yeni bir hayata ilk adımı atan çiftlerimize Mezitli Belediyemiz, Mezitli Kent Konseyimiz ve Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Güray Gökal ile birlikte düzenlediğimiz ortak etkinliğimize TEMA Vakfı Başkanımız Perihan Saydan Pınarbaşı da destek vererek zenginleşmesini sağladı. Bu yolla çiftlerimize unutulmaz bir nikah töreni gerçekleştirirken aynı zamanda meme kanserine ve küresel iklim değişikliklerine dikkat çekmiş olduk” dedi.

MEZİTLİ’DE YAŞAYANLAR ÇOK FARKLI

Mezitli’de yaşayan vatandaşların farklı olduklarını her ortamda ortaya koyduklarını dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da, “Bir süre önce kanseri yenerek mücadeleci ruhunu ortaya koyan Meltem Kılıç, Mutlu Çamlıyer’le olan yeni bir yaşama ‘Merhaba’ dedikleri birlikteliklerini Örgülü Sokağımızda gerçekleştirdiler. Bu yönüyle bir ilk olan nikah töreni farklı ve ilginç olaylara da sahne oldu. Belki de ilk kez bir nikah töreninde fotoğraf sergisi açıldı. Yine ilk kez davetlilere kitap, ağaç tohumu ve sergilenen fotoğraflardan hediye edildi. Çiftlerimiz yeni yaşamlarına adım atarken bir çok sosyal olaya da tanıklık etmiş oldu. Çiftlerimize sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerken bizimle birlikte böylesi anlamlı bir etkinliğe imza atan Kent Konseyi Başkanımız Sibel Gelbul’a, TEMA Mersin İl Temsilcisi Perihan Saydan Pazarbaşı’na, Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Güray Gökal’a ve katılan tüm konuklara teşekkür ederim” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti

Mersin Haber ,Mersin