KAMU SPOR OYUNLARI VOLEYBOL MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Kamu Kurum ve Kuruluşları arasında bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Kamu Spor Oyunları Voleybol Müsabakaları sona erdi.

23 Eylül 2024 Pazartesi, 22:00
KAMU SPOR OYUNLARI VOLEYBOL MÜSABAKALARI SONA ERDİ
-

Kamu Kurum ve Kuruluşları arasında bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Kamu Spor Oyunları Voleybol Müsabakaları sona erdi.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Voleybol Federasyonu Mersin İl Temsilciliği işbirliğinde organize edilen ve bu yıl ikincisi düzenlenen Kamu Spor Oyunları Voleybol Müsabakaları sonunda kadınlarda Mersin Gençlik Spor İl Müdürlüğü, erkeklerde ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü birinci oldu.
Kamu kurumlarının katılımı ile birlikte kurumlar arası, iş birliğini artırmak, insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak amacı ve Gel Sporla Buluşalım mottosuyla Mersin’de, kamu kurumlarında görev yapan personele yönelik bu yıl ikincisi düzenlenen "Kamu Spor Oyunları" Voleybol Mersin İl seçmeleri sonunda erkeklerde İl Milli Eğitim Müdürlüğü birinci, Tarsus Devlet hastanesi ikinci, Silifke Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü üçüncü ve Mersin İl Jandarma Komutanlığı dördüncü olurken, kadınlarda ise Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü birinci, Sahil Güvenlik ve Akdeniz Bölge Komutanlığı ikinci olma başarısı gösterdi.
Mersinli Ahmet Spor Salonunda birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olan turnuva sonunda dereceye dereceye giren takımlara ödülleri Toroslar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Özdemir, Türkiye Voleybol Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Nurten Keskin ve Mersinli Ahmet Spor Salonu Tesis Amiri Nesimi Sarı tarfından verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ONURUNA YEMEK PROGRAMI DÜZENLENDİ
Kavşakta Aracın Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti
TCSG 309 Botu, Bozyazı Limanı’nda Vatandaşların Ziyaretine Açıldı.
"15 Temmuz destanı milletçe güçlü ve yenilmez olduğumuzun son örneğidir”
TARSUS TİCARET BORSASI MECLİS BAŞKANI KAYA: “MİLLETİMİZ BAĞIMSIZLIĞINDAN ASLA TAVİZ VERMEYECEKTİR”
VALİ TOROS, MERSİN ŞEHİTLİĞİNİ ZİYARET ETTİ
TARSUS TİCARET BORSASI BAŞKANI TEKE: “15 TEMMUZ TÜRK MİLLETİ İÇİN BİR MİLATTIR”
Minibüs Park Halindeki Araçlara Çarptı
MERSİN'’DE 20 BİN KİŞİYE AŞURE İKRAMI
TOROSLAR’DA “KARDEŞ GÖÇERLER YÖRÜK ETKİNLİĞİ”NE GERİ SAYIM BAŞLADI

Mersin Haber ,Mersin