Kahtalı antrenör Avrupa Muay Thai Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek

ADIYAMAN - Adıyaman'ın Kâhta ilçesinde Muay Thai antrenörlüğü yapan Kenan Tagardı, Antalya'da 11–15 Kasım tarihlerinde yapılacak Avrupa Muay Thai Şampiyonası'nda, Türkiye'yi temsil edecek.

07 Kasım 2015 Cumartesi, 17:58
Kahtalı antrenör Avrupa Muay Thai Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
ADIYAMAN - Adıyaman'ın Kâhta ilçesinde Muay Thai antrenörlüğü yapan Kenan Tagardı, Antalya'da 11–15 Kasım tarihlerinde yapılacak Avrupa Muay Thai Şampiyonası'nda, Türkiye'yi temsil edecek.

Kahtalı Muay Thai antrenörü Kenan Tagnagardı, şampiyonanın Türkiye Muaythai Federasyonu ile EMF-Avrupa Muay Thai Federasyonu'nun faaliyet programında yer aldığını söyledi. Tanagardı, 11–15 Kasım tarihlerinde Antalya’da yapılacak Avrupa Muay Thai Şampiyonası'na çağrıldığını açıkladı.

Şampiyanaya çağrılmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Tanagardı, Kâhta’dan ilk defa bir antrenörün Avrupa Kupasına katılacağını belirtti.

Kâhta’da kimsenin kendileri ilgilenmediğini ve tüm çalışmaları kendi çabaları ile sürdürdüklerini ifade eden Tanagardı, amacının Kâhta’daki sporseverlerin çabalarının boşuna gitmemesi olduğunu vurguladı.

Tanagardı, ”Kendi imkânlarımızla çok zor ve kısıtlı imkânlarla çalışıyoruz. Bugüne kadar hiç kimseden ve hiçbir kuruluştan destek görmedik. Tek amaç ve gayemiz Kahta’daki sporseverlerin emek ve çabalarının boşuna gitmemesi. Bu şampiyonada Türkiyemizi Kahtamızı, Adıyamanımızı en iyi şekilde temsil etmek ve ay yıldızlı bayrağımızın dalgalanması için mücadele verecek olmamdan dolayı çok mutluyum.” dedi.

Tanagardı, bu şampiyonaya 25 ülkenin katılacağını bildirdi. CİHAN

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
KAN VERDİLER, HAYAT KURTARDILAR
KAYMAKAM AVCI, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU.
Gençler atığı sanata dönüştürdü, Mersin finalin adresi oldu
MİLLETVEKİLİ UYSAL, REKTÖR ÖZEN İLE GÖRÜŞTÜ
VALİ TOROS, MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. EROL YAŞAR İLE GÖRÜŞTÜ
MERSİN BAROSU HAYVAN HAKLARI KOMİSYONU, PATİKÖY’Ü ZİYARET ETTİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS’UN DOĞU VE BATI GİRİŞ NOKTALARINDA PEYZAJ ÇALIŞMASI…
BÜYÜKŞEHİR’İN ENGELSİZ YAŞAM PARKI, ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREY VE AİLELERİNE SANATLA DESTEK OLUYOR
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN MİMAR-MÜHENDİS ÇALIŞTAYI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ, YENİ ALIMLARLA KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Mersin Haber ,Mersin