Kadınlar Birleşiyor, Erdemli Güçleniyor. MHP Kadın Kolları İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları üç hafta önce gerçekleştirdiği seçimle yeni başkanını ve yönetimini belirledi. Seçimlerde ilçe kadın kolları başkanı Şeyma Dölek oldu.

14 Kasım 2018 Çarşamba, 12:46
Kadınlar Birleşiyor, Erdemli Güçleniyor. MHP Kadın Kolları İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
-

Yönetimini belirledikten sonra hız kesmeden çalışmalarına başlayan kadın kolları başkanı, 11 Kasım Pazar günü "Genişletilmiş Kahvaltılı İstişare Toplantısı" adı altında verdiği davette partili kadınları bir araya getirdi. Toplantıya Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Toroslar Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Berrin Altıntaş olmak üzere partinin önde gelen yöneticileri katılım gösterdi.
GÜÇLÜ KADIN GÜÇLÜ TÜRKİYE
Kahvaltı programında buluşan yöneticiler ve Erdemli'nin müstesna kadınları birlik-beraberlik mesajı verirken daima Erdemli için çalışacaklarını, yeni projelerle topluma fayda sağlayacaklarını bildirdi. Toplantıda konuşma yapan Kadın Kolları Başkanı Şeyma Dölek, birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını bildirirken Erdemli'yi ve Türkiye'yi bir adım öteye taşımak için ellerinden geleni yapacaklarına vurgu yaptı.
MUTLU KADINLAR, MUTLU ERDEMLİ
Göreve geldikleri günden beri Erdemli'nin tüm eksikleri konusunda ciddi çalışmalar gerçekleştirdiklerini bildiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kadınların aile hayatından tutunda toplum hayatına kadar her konuda ülke gelişimine katkıda bulunduğunu bildirdi.2019 yılına kadar Erdemli'nin alt yapı konusunda her türlü sorununu çözdüklerini bildiren Başkan Tollu, 2019 yılından itibaren de yer üstündeki hizmetlere hız vereceklerini bildirirken toplumun birlik ve beraberliğinin güçlenmesi noktasında her adımı bugün ki gibi atmaya devam edeceklerini ifade etti.
Toplantıda söz alarak birlik ve beraberlik konusuna değinen Toroslar Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, sağlıklı toplumların temel kaynağının, kadının toplum hayatına getirdiği yenilikler olduğunu bildirdi.
Türk kadınının cefakar ve fedakar yapısı ile toplumun birlik nişanesi olduğunu bildiren MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, toplumların temel taşının kadınlar olduğunu ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin