Kadın Basketbol, Voleybol, Hentbol İle Erkek Basketbol Takımları Hem İç Hem Dış Sahada Galip

Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK takımları, hem iç hem de dış sahalarda aldıkları galibiyetlerle taraftarlarının yüzünü güldürdü.

07 Mart 2022 Pazartesi, 11:33
Kadın Basketbol, Voleybol, Hentbol İle Erkek Basketbol Takımları Hem İç Hem Dış Sahada Galip
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) takımları, Mersinli sporseverlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kadın ve Erkek Basketbol Takımları ile Kadın Voleybol ve Hentbol Takımları, hem iç hem de dış sahalarda oynadıkları maçlarda galip gelen taraf oldu.

Erkek Basketbol Takımı kendi sahasında kazanmasını bildi

Mersin Edip Buran Spor Salonu’nda Fethiye Belediye Spor Kulübü’nü konuk eden MSK Erkek Basketbol Takımı, sahadan galip ayrıldı. Karşılaşmanın ilk çeyreğini 29-18 tamamlayan Mersin ekibi, ikinci çeyrekte 22-25 mağlup olmasına karşılık, ilk yarıyı 51-43 önde bitirdi. İkinci yarının son çeyreğini 26-18 önde tamamlayan MSK Erkek Basketbol Takımı karşılaşmayı 99-86 kazandı.

MSK Yalova’dan galip döndü

MSK Kadın Basketbol Takımı ise Yalova’da HDİ Sigorta Yalova VIP’e konuk oldu. Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk iki çeyreğini HDİ Sigorta Yalova VIP, 22-12 ve 17-11’lik skorlarla galip tamamlarken, ikinci yarının üçüncü çeyreğinde 36-13 galip gelen MSK Kadın Basketbol Takımı deplasmandan 74-69’luk skorla mutlu ayrıldı.

Kadın Voleybol Takımı Nevşehir’de fırtına gibi esti

Nevşehir Damat İbrahim Paşa Salonu’nda Numune Gençlik Spor Kulübü ile karşılaşan MSK Kadın Voleybol Takımı da galibiyet sevinci yaşadı. Birinci ve ikinci seti 9 sayı fark ile 25-16 bitiren MSK Kadın Voleybol Takımı, karşılaşmanın son setinde de rakibine 8 sayı fark atarak maçı 25-17 kazandı.

Kadın Hentbol Takımı gözünü Süper Lig’e dikti

Mersin Yenişehir Spor Salonu’nda Oğuzeli Halk Eğitim Merkezi Hentbol Takımı’nı ağırlayan MSK Kadın Hentbol Takımı da karşılaşmadan 35-27 skorla galip ayrıldı. Aldığı galibiyetle birlikte Türkiye Hentbol Süper Ligi iddiasını güçlendiren MSK Kadın Hentbol Takımı’nı taraftarları tezahürata boğdu.

Okullar arası küçük kızlar hentbol müsabakalarında şampiyon olarak kupa alan MSK altyapı oyuncularına kupa ve madalyaları ise karşılaşma öncesi MSK Hentbol Şube Sorumlusu Haluk Gülbahar tarafından verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin