Kadın Basketbol ve Hentbol Takımları Galibiyet Serisini Sürdürdü

Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Basketbol Takımı, Turgutlu Belediye Spor’u 56-38 yenerek, ligin ilk dört haftasındaki galibiyet serisini sürdürdü.

01 Kasım 2021 Pazartesi, 10:24
Kadın Basketbol ve Hentbol Takımları Galibiyet Serisini Sürdürdü
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) takımları farklı branşlarda verdiği mücadeleyi galibiyetlerle sürdürüyor. Turgutlu Belediye Spor’u ağırlayan GSK Kadın Basketbol Takımı, karşılaşmadan galibiyetle ayrılırken, GSK Kadın Hentbol Takımı da Beta Transformatör Adasokağı Spor Kulübü’nü yenerek hanesine yeni bir galibiyet ekledi.

GSK Kadın Basketbol Takımı, Turgutlu’yu 56-38’lik skorla yendi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 4’üncü hafta mücadelesinde Turgutlu Belediye Spor’u konuk eden Büyükşehir GSK Kadın Basketbol Takımı, rakibini 56-38’lik skorla yendi. Mersin Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan maçta tüm periyotları önde kapatan GSK Kadın Basketbol Ekibi, kendi evinde aldığı bu galibiyet ile ligin ilk dört haftasındaki galibiyet serisini sürdürdü.

GSK Kadın Hentbol Ekibi, Mut’tan galibiyetle döndü

GSK Kadın Hentbol Takımı, ligin 4’üncü haftasında Mut Kapalı Spor Salonu’nda misafir ettiği Beta Transformatör Adasokağı Spor Kulübü karşısında 24-23 galip geldi. Kent genelinde sporun yaygınlaştırılması amacı ile Mut’ta oynanan karşılaşmada, GSK Kadın Hentbol Ekibi, tüm karşılaşma boyunca sürdürdüğü baskın ve üstün oyun ile hentbol severlerin seyir zevki yüksek bir maç izlemesini sağladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Genel Koordinatörü Suat Özdal, GSK Kadın Hentbol Takımı’nın güzel bir mücadele sergilediğini ifade ederek, “Buradaki Mutlu insanları da mutlu ettiğimiz için çok mutluyuz” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Hentbol Takımı Antrenörü Ali Rıza Yeşil, maçın kendileri için zor olduğunu ifade ederek, “Beta Transformatör Adasokağı Spor Kulübü ile gerçekleştirdiğimiz karşılaşma bizim için önemliydi. Derbi maç diyebiliriz. Kazandık. Herkesi tebrik ediyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
İZMİR, ÖDEMİŞ'TE ORMAN İŞÇİSİ İBRAHİM DEMİR ŞEHİT OLDU
ATEŞ SAVAŞÇILARINDAN GÜLNAR, ANAMUR VE MUT'TA ÇIKAN YANGINLARA ANINDA MÜDAHALE
TARSUS TSO İLE TARSUS BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİNDE "YEŞİL ÇATI TARSUS" PROJE TOPLANTISI
VALİ  TOROS, ÇAD CUMHURİYETİ TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ ADOUM DANGAİ NOKOUR GUET VE BERABERİNDEKİ HEYET İLE GÖRÜŞTÜ
MERSİN'DE GÜMRÜK KAÇAĞI ELEKTRONİK SİGARA VE KAÇAK EŞYA YAKALANDI
BÜYÜKŞEHİR, TARSUS CETVEL KÖPRÜSÜ KAVŞAĞI’NI MODERN HALE GETİRDİ
ÖĞRENCİLERİN EN SEVDİĞİ ŞEHİRLERDEN BİRİ YİNE MERSİN OLDU
ERDEMLİ'DE SABAH DENİZE GİREN EMEKLİ ASKER HAYATINI KAYBETTİ
ÇÖP EV, ÜÇÜNCÜ KEZ TEMİZLENDİ! 6 TON ÇÖP ÇIKTI
SİLİFKE'DE AĞAÇLIK ALANDA YANGIN

Mersin Haber ,Mersin