Jandarma ve Sahil Güvenlik'te başörtüsü yasağı kalktı

21 Ocak 2017 Cumartesi, 16:04
Jandarma ve Sahil Güvenlik'te başörtüsü yasağı kalktı
-

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı kadın personeli şapka, kep veya örgü bere altında yüzünü kapatmayacak şekilde başlarına taktıkları üniforma rengindeki desensiz giysileri giyebilecek.

"Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Personel Yönetmeliği" Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak, yürürlüğe girdi.

Yönetmelikle Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı personeline ilişkin, ilgili kanunlarda bulunan hükümlerin uygulanmasına dair usul ve esaslar belirlendi.

Personelin genel kolluk kuvvetleri arası geçici görevlendirmeler, personelin ödevleri, hak ve sorumlulukları, yasaklar, nöbet ve izinleri, değerlendirme ve ödüllendirmeler düzenlendi.

Buna göre, Jandarma ve Sahil Güvenlik'te kadın personelin şapka, kep veya örgü bere altında yüzünü kapatmayacak şekilde başlarına taktıkları üniforma rengindeki desensiz giysileri giymesine izin verilecek.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN ÇAKIR :" HEDEFİMİZ HİÇ İŞİ OLMAYAN İLE YENİ MEZUN OLANLARA ISTİHDAM YARATMAK"
"TÜRKİYE YÜZYILI'NDA TÜRKİYE'NİN GÖÇ YÖNETİMİ MODELİ" PANELİ DÜZENLENDİ
"TÜRKİYE YÜZYILI'NDA TÜRKİYE'NİN GÖÇ YÖNETİMİ MODELİ" PANELİ DÜZENLENDİ
BAŞKAN SEÇER, ‘İTFAİYE ERİ YEMİN TÖRENİ’NE KATILDI
PROF. DR. SERKAN SELLİ, TARSUS TİCARET BORSASI’NIN NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI’NA KATILDI
TARSUS YENİ MAHALLE’DE EV YANGINI
Doğu Akdeniz’de Şiddetli Yağış Uyarısı
BAŞKAN BOLTAÇ'TAN 1 MAYIS İŞÇİ, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
BAŞKAN SEÇER’DEN ‘1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’ MESAJI
TARSUS’TA HIDIRELLEZ MOLLA KERİM KARAKUCAK GÜREŞLERİ 4 MAYIS’TA BAŞLIYOR

Mersin Haber ,Mersin