Jandarma Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü Tarsus’ta da Kutlandı

Jandarma Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü Tarsus’ta da Kültür merkezinde   törenle kutlandı.

15 Haziran 2017 Perşembe, 09:26
Jandarma Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü Tarsus’ta da Kutlandı
-

75. Yıl Kültür Merkezinde tören düzenlenen törende günün anlam ve önemini belirten konuşma yapan İlçe  Jandarma Komutanı Binbaşı Mahmut Erin, "Modern teknolojinin bütün imkanlarını etkinlikle kullanabilen, milli, ahlaki ve mesleki değerlere yetişmiş personeliyle üstün bir vazife anlayışı, büyük bir sorumluluk duygusu ve özveriyle verilen tüm görevleri yerine getirmeyi gayret, azim ve inancı içerisindedir. Başarılarla dolu 178 yıllık köklü bir tarihe sahip olan  Jandarma Genel Komutanlığı kuruluşundan bugüne kadar yüce milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş,  Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle ulusumuzun her zaman takdirini kazanmıştır" dedi.
 
Daha sonra söz alan  Tarsus Kaymakamı  Yüksel Ünal, ‘gece gündüz, 24 saat esasına göre vatandaşa hizmet veren  Jandarma personelleri ile gurur duyuyorum. İçişleri Bakanlığımızın  Jandarma Komutanlığı ve  Emniyet Genel Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığımızın sağ ve sol kollarıdır. Evlerimizde rahat uyuyabiliyorsak bu onların sayesindedir. Adalet kuramı içinde devlet olma özelliği güvenliktir. Güvenliğimizi gece gündüz sağlayan  Jandarma bizlerin gururudur. Varlığınız bize güven veriyor" dedi.
 
Tören sonunda protokol üyeleri tarafından Şehit Yüzbaşı  Halil Özdemir'in annesi Hürü Özdemir'e, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rasim Yuvarlakoğlu'na ve Kuvayi Milli Derneği Başkanı  Mehmet Topal'a çiçek verildi. Şehitler ve için Kuranı Kerim okunup dua edildi.
 
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE "İL HAYVANLARI KORUMA KURULU" TOPLANTISI
MERSİN VALİLİĞİ'NDEN BALIKÇI AĞLARINA TAKILAN KÖPEK BALIĞI AÇIKLAMASI
NORVEÇ, MERSİN'DE DÖRT ALANDA YATIRIMA ODAKLANIYOR
SKOLYOZ FARKINDALIĞI TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BAŞLADI
SİLİFKE'DE ARACIN ALTINDA KALAN KIZ YOĞUN BAKIMDA
MERSİNDE TERÖRLE MÜCADELE OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 195 KİŞİDEN 81'İ TUTUKLANDI
MERSİN'DE PANSİYONLU OKULLARIN YÖNETİCİLERİYLE TOPLANTI YAPILDI
TOROSLAR’IN GÜNDÜZ BAKIMEVİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ
SEÇER: “MERSİN’DE BARIŞ VE HOŞGÖRÜ İKLİMİNİ HEP BİRLİKTE YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
MERSİN İDMANYURDU, CİNGÖZ İLE YOLLARINI AYIRDI

Mersin Haber ,Mersin