İyi Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Serdar Arslan, Yoğun Seçim Maratonunu Sürdürüyor.

Arslan ve ekibinin katıldığı Yaranbelen Mahallesi toplantısı son derece coşkulu geçti. Mahallenin imar sorunun yakından bildiğini belirten Arslan, “Yarabelen’in imar sorunun ben çözeceğim” dedi.

27 Şubat 2019 Çarşamba, 13:51
G: 27.02.2019 - 13:54
İyi Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Serdar Arslan, Yoğun Seçim Maratonunu Sürdürüyor.
-

Mahalle kahvehanesinde düzenlenen toplantıya İlçe Başkanı Ali Şahin, belediye meclis üyesi adayları ve sayıda mahalleli katıldı. Kahve toplantısını düzenleyen Yaranbelen Muhtarı Rüstem Koç, İlçe Başkanı Ali Şahin, İYİ Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Serdar Arslan ve belediye meclis üyelerine geldikleri için teşekkür etti. Serdar Arslan ve ekibinin Erdemli için mahalleleri için ne gerekirse yapacak, sözünde duracak bir ekip olduğunu belirten Muhtar Koç, “Ben bunu 3 dönemdir yaptığım muhtarlık döneminden bizzat biliyorum. İnşallah mahallemizin de temsilcisi olan Abdullah Kurt muhtarımla birlikte Yaranbelen yıllardır çözülemeyen imar sorunundan kurtulacaktır. Serdar başkanımıza ve belediye meclis üyesi adaylarımıza çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.
İlçe Başkanı Şahin ise, Serdar Arslan’ın verdiği her söze kefil olduğunu vurgulayarak, başkanlık yaptığı dönemde imar sorununu çözmeyi çok istediğini, ancak mahallede yaşayan bazı kişilerin engel olmasıyla bu sorunu çözüme kavuşturamadığını, Serdar Arslan'ın imar planı proje konusundaki tecrübesine ve vereceği tüm sözlere kefil olduğunun altını çizdi.
İMAR SORUNUNU BEN ÇÖZECEĞİM
Kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun olduğu gözlenen İYİ Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Serdar Arslan, kendilerini ağırlayan başta Muhtar Rüstem Koç'a, Toros Mahalle Muhtarı Mehmet Şavk'a ve vatandaşlara teşekkür ettiğini söyledi. Mahallenin isteği doğrultusunda muhtar Abdullah Kurt'un meclis üyeliği listesine alındığını hatırlatan Arslan şöyle devam etti:
“Yaranbelen birçok köyümüzün de mahallesi olması hasebiyle yerel yönetimden beklentileri de çok farklı oluyor. Sorunlarınızı biliyorum. Sorunlarınızı çözecek ekibimle bugün karşınızdayım. Evet, Ali Şahin başkanımın da dediği gibi imar benim işim. Allah'ın izniyle belediye başkanlığını kazandığımızda Yaranbelen'in imar planı sorununu tapu sorununu çözeceğim. Hepinizin limon bahçesi var, yayla köylerinde tarım ile uğraşıyorsunuz. Para kazanabiliyor musunuz? Hayır. Ben sizlere limonata fabrikası kuracağım, kooperatif kuracağım para kazanacaksınız. Kooperatif bünyesinde ürettiğiniz ürünü belediye alacak ve tek elden alım satım yapılacak. Köylünün bankaya, ilaç gübre bayisine, fideciye, nayloncuya, komisyoncuya eğilip bükülme devrine son vereceğiz. Kooperatif ile her girdiyi temin edeceğiz ürünü en iyi fiyata satacağız. Aracılar ortadan kalkacak.”
SOSYAL BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZ
Yöre halkı içinde yoksul halkın bir hayli fazla olduğuna da dikkat çeken Arslan sosyal belediyecilik konusunda ise şunları söyledi:
“Aş evi açacağız, aş evinden muhtarların tespit ettiği yaşlı ve yardıma muhtaç kimseler için günde üç öğün yemek evlerine teslim edilecek. Sosyal belediyecilik bizim işimiz. Yol yaptım asfalt yaptım demeyle belediyecilik olmaz. Biz çok farklı bir belediyecilik anlayışıyla tecrübeli ekibimizle sizden destek istiyoruz."
Serdar Arslan'ın özellikle limon üreticisi ve sosyal belediyecilik çıkışıyla moral bulan Yaranbelen Mahallesi sakinleri, kendisine ‘Tam destek’ sözü verdi.
İyi Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Serdar Arslan, Yoğun Seçim Maratonunu Sürdürüyor.
İyi Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Serdar Arslan, Yoğun Seçim Maratonunu Sürdürüyor.
İyi Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Serdar Arslan, Yoğun Seçim Maratonunu Sürdürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin