İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi'den Mersin Anamur'a Bir Dizi Ziyaret

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi’ ye Anamur ziyaretinde Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut ve İYİ Parti Anamur İlçe Teşkilatı eşlik etti.

29 Ocak 2019 Salı, 08:48
İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi'den Mersin Anamur'a Bir Dizi Ziyaret
-

Ekibin ilk ziyaret adresi Anamur Basını oldu. Basına verdiği önemi her fırsatta dile getiren İYİ Partili Ekip ilk olarak Anamur Gazeteciler Cemiyet Başkanı Zümrüt Cömertleri ziyaret etti.
Daha sonra ise sıra ile Anamur Gündem, Akdeniz Postası, Anamur Manşet, Anamur Gazetesi ve Anamur’a Yeni Bakış Gazetelerini ziyaret etti.
Ziyaretlerde yerel ve ulusal basının sorunları konuşulurken İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi’ “Biz İYİ Parti olarak ülkemizde ulusal ve yerel basının sorunlarının farkındayız. Dünya da basının en çok sorun yaşadığı ülkelerden biriyiz. Bu sorunları aşmak için her zaman şahsım ve partim destekçiyiz. Anamur’ da da gördüm ki Belediye Başkanımız Mehmet Türe bizi yansıtmış, yerel basınla iyi bir diyaloğu var. Basın emekçilerimiz başkanımızdan memnunlar. Ben sayın başkana da, sayın basın mensuplarına da tekrardan teşekkür ederim.” Dedi.
Basın ziyaretinin ardından Muz Üreticileri Birliği ( Muz-Bir), Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni, Kükürlüler Derneği'ni ziyaret etti.
“Türe Başkan İYİ Parti İçin Özel”
Son olarak ise Anamur’un yerel radyosu Gözde Fm’de Ayhan Reis’in canlı yayın konuğu oldu. Canlı yayında Ayhan Reis’in sorularını cevaplayan Bahşi ziyaret sebebi nedir sorusuna “Mehmet Türe “ cevabı ile Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye verdikleri önemi belirtti. Sözlerine devam eden Bahşi “ Ben bundan yıllar önce Anamur’ da 3 yıl hakimlik görevi yürüttüm. Anamur’ da çok sevdiğim dostlarım var, o yüzden öncelikle belirtmeliyim ki Anamur ve Anamur Belediye Başkanımız Mehmet Türe şahsım ve partimiz için değerli ve özel.Türe Başkan İYİ Partinin kurulma aşamasından beri hep yanında olan, hep destek olan ilk belediye başkanıdır. Bizim Türe Başkanın seçimi farkla kazanacağından şüphemiz yok.” Dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti

Mersin Haber ,Mersin