İso İkinci 500’e MTOSB’den 8 Firma Girdi

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen ‘Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ listesinde Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nden 8 firma yer aldı.

02 Ağustos 2024 Cuma, 04:57
İso İkinci 500’e MTOSB’den 8 Firma Girdi
-

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan 8 firma İSO İkinci 500 Sanayi Kuruluşu listesine girmeyi hak etti. 71. Sırada Isopol Kimya A.Ş., 88. Sırada Unat Yağ Gıda San. ve Tic. A.Ş, 90. Sırada Mey Alkollü İçkiler San. ve Tic. A.Ş., 124. Sırada Senur Elektrik Motorları San. ve Tic. A.Ş., 206. Sırada Camiş Madencilik A.Ş. , 252. Sırada Sertel Vida Metal A.Ş. , 315. Sırada Dicle Gıda ve Tarım Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. , 342. Sırada Sika Yapı Kimyasalları A.Ş. listeye girmeyi başardı.

BAŞKAN TEKLİ’DEN TEBRİK
MTOSB’nin her geçen gün büyüyen bir aile olduğunu ifade eden Başkan Sabri Tekli, tüm firma yetkililerini kutladığını iade ederek, ‘Firmalarımız şartlar ne olursa olsun üretmekten vazgeçmiyorlar. Onların bu azmi geleceğe daha umutlu bakmamıza vesile oluyor. İSO 500 gerçekten titizlikle hazırlanan bir çalışma. Birinci 500’den sonra İkinci 500’de de firmalarımızın yer alması MTOSB ailesini mutlu etti. İSO Birinci ve İkinci 500 firmaları arasında yer alan tüm firmalarımızı tebrik ediyorum’ dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN SOFU'DAN, GÖÇERLERE ZİYARET
BAŞKANVEKİLİ UYAN, TARSUS HIZLI TREN GÜZERGAHINDAKİ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİRARAYA GELDİ
EMİRLER ORMAN PARKI PİKNİK ALANI’NDA ATEŞ YAKMAK YASAKLANDI
Mersin İl Sağlık Müdürlüğü'nden Sigarayı Bırakanlara Başarı Belgesi
Tarsus Belediyesi Emekliler Haftası’nda Anlamlı Bir Etkinliğe İmza Attı.
Mersin Orman Bölge Müdürü Rıfat Ataş’tan Kaymakam Kemal Duru’ya Ziyaret
EMEKLİLERE SOHBET EVİ GELİYOR
ATİLLA TOROS, DEVLET SU İŞLERİ (DSİ) 67. ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
TARSUS, ALİFAKI- TUZLA YOLUNDA KAZA
HALK KART ÖDEMLERİ YATIRDI

Mersin Haber ,Mersin