İŞKUR listelerinde torpil yapıldı iddiası

BATMAN - Batman İŞKUR Müdürlüğü'nde Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında hazırlanan listelerde torpil yapıldığı iddia edildi.

06 Kasım 2015 Cuma, 13:43
İŞKUR listelerinde torpil yapıldı iddiası
-

BATMAN - Batman İŞKUR Müdürlüğü'nde Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında hazırlanan listelerde torpil yapıldığı iddia edildi.

İŞKUR Batman Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan isim listesi İl Milli Müdürlüğü'nün bahçesindeki duvara asıldı. Yüzlerce vatandaş, duvara asılan listeleri incelemek üzere Milli Eğitim Müdürlüğü önüne geldi.

Listeleri inceleyen vatandaşlar, listelerin torpille hazırlandığını savunarak, bazı evlerden 4 kişinin yazıldığını iddia etti.

Listede ismi bulunmayan Elfise Sangir isimli vatandaş, isminin listede yer alamadığını ifade ederek, şunları kaydetti: “İsmimiz listede yok. Sebebini bilmiyoruz. Dayımız olmadığı için ismimize yer vermediler. Kaç defa başvuruda bulundum ancak ismim çıkmadı. Torpili olanlar işe giriyor. Ben iş istiyorum. Hastayım kocam çalışamıyor. Bu kadar insan iş için buraya geldi. Çocuklarım boş akşama kadar evde oturuyorlar. Kendimizi burada ateşe mi verelim. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oy istedi. Kürtler oy verdi. Hepimiz işsiziz. Ölümden başka bize bir şey verilmiyor. Kürtler utanmıyor. Utansalar bu halde olmazdılar.” diye konuştu.

Başka bir vatandaş Erhan Yılmaz ise listelerde torpil yapıldığını iddia ederek, yapılanın yanlış olduğunu kaydetti.
Abdulkerim Erişan da, adaletsiz bir listenin hazırlandığını savunarak, “Her gün o kadar millet eziyet çekiyor. Nüfusu fazla olanlar kadını yazsın diyorlar. Yazıyoruz bir sonuç alamıyoruz. Hani adalet nerede? Herkes kendi bildiğini yapıyor.”dedi.
CİHAN

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus'ta Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolü Tanıtım Toplantısıı Yapıldı
TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANI YAŞADI
TARSUS'TA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
Donanım Karşılaştırması: Xbox Series X vs PS5 Slim (Standart)
MERSİN'DE 439 BİN ÖĞRENCİ TATİLE GİRDİ
TARSUS'TA KARNE SEVİNCİ
Mersin Erdemli’de Gençlere Unutulmaz Karne Hediyesi
KAN VERDİLER, HAYAT KURTARDILAR
KAYMAKAM AVCI, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU.
Gençler atığı sanata dönüştürdü, Mersin finalin adresi oldu

Mersin Haber ,Mersin