İran'da 50 Can Alan Koronavirüsü Irak'a Sıçradı

İran'da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 50'ye yükselirken, virüsün bu defa Irak'a sıçradığı bildirildi.

24 Şubat 2020 Pazartesi, 15:31
G: 24.02.2020 - 16:27
İran'da 50 Can Alan Koronavirüsü Irak'a Sıçradı
-

Türkiye'nin sınırdaki komşusunda yüzlerce kişi de bu vüris tespit edildi, ölü sayısı da her geçen gün artıyor.
Son olarak İran devlet televizyonunda yayınlanan habere göre, Sağlık Bakanı Said Nemeki, koronavirüs vakalarına ilişkin Meclis'e bir rapor sundu.
Nemeki'nin sunduğu raporda, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 50'ye yükseldiği belirtilirken, virüsün bulaştığı kişi sayısı ise 250'den fazla olduğu bildirildi.
IRAK'TA GÖRÜLDÜ
Irak'ta Necef Sağlık Dairesi Başkanı Rıdvan Kindi, yaptığı basın açıklamasında, Necef kentinde dini bilimler alanında eğitim alan İran uyruklu bir öğrencide yapılan tetkikler neticesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edildiğini söyledi. Kindi, öğrencinin hastaneye kaldırılarak, karantina altına alındığını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ZAFER PARTİSİ MERSİN İL BAŞKANI KİBRİTÇİOĞLU, BAŞKAN SOFU İLE GÖRÜŞTÜ
Mersin Su Kesintileri – 24 Ağustos – 25 Ağustos 2025
Mersin Serbest Bölge’de Tekstil İşçileri Patronlarını Evinde Protesto Etti
Tarsus Belediyesi’nden Koçömerli’de 10 Kilometrelik Arazi Yolu Bakımı
Mut’ta Otomobil Kaza Yaptı: 2 Yaralı
Yanan Araçtan Ormana Sıçrayan Yangına Havadan Müdahale Ediliyor
Mezitli'de Denize Açılarak Mahsur Kalan Kadını Sahil Güvenlik Kurtardı
Mersin Tarsus - Adana Pozantı Otoyolunda Araç Alev Aldı, Yangın Ormana Sıçradı
Mut - Silifke Yolu Üzeri Göksu Manzaralı Piknik Çöpleri Tepki Çekti
Tarsusgücü, U16, U17 TFF Akademi Ligine Katıldı

Mersin Haber ,Mersin