İftarlar Adanalıoğlu’nda Yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan Ayı’nın başından bu yana ilçeler ve mahallelerinde kurduğu iftar sofraları bu kez de Akdeniz ilçesi, Adanalıoğlu Mahallesi’nde kuruldu.

30 Mayıs 2019 Perşembe, 14:13
İftarlar Adanalıoğlu’nda Yapıldı
-

Adanalıoğlu halkı ile hep birlikte iftar yapan Başkan Seçer, Ramazan Ayı’nın güzelliğini hemşehrileri ile aynı sofrada paylaştı.
Akdeniz İlçesi, Adanalıoğlu Reşit Can Ortaokulu’nun bahçesinde kurulan iftar sofrasında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile birlikte oruçlarını açan Adanalıoğlu halkı, Ramazan’ın birlik ve beraberliğini doyasıya yaşadı.
Düzenlenen iftar yemeğine, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Mahalle girişinde çocukların büyük sevgisi ile karşılaşan Başkan Seçer, okul bahçesinde de alkışlar ile karşılandı. Seçer, çocuklar ile birlikte masaları gezerek, hemşehrileri ile selamlaşıp, sohbet etti.
“İftarda yurttaşlarımızla beraberliğin keyfi, hiçbir siyasi çalışmamızda olmuyor”
Alanı dolduran herkesin gelecek Ramazan Bayramı’nı kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Seçer, “Ramazan önümüzdeki günlerde sonlanacak. Yaklaşık bir aya yakın bir süredir Anamur’dan Tarsus’a kadar bütün bölgelerimizde Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak iftar sofralarında vatandaşlarımızla beraber olduk. Gerçekten uzun yıllardır siyasetin içerisindeyim ama bu Ramazan günlerindeki iftar sofralarında yurttaşlarımızla beraberliğin keyfi, tadı hiçbir siyasi çalışmamızda ya da etkinliğimizde olmuyor” dedi.
“Çocuklar bizim her şeyimiz, çocuklar bizim geleceğimiz”
Akşam yurttaşları ile aynı sofrada buluştuğu zaman üzerindeki tüm yorgunluğu attığını ifade eden Seçer, “Akşam bu sofralarda yurttaşlarımız ile beraber olduğumuz zaman yorgunluğumuzu unutuyoruz. Hele de çocuklarımızı burada bir arada gördüğümüz zaman çok daha mutlu oluyoruz. Çocuklar bizim her şeyimiz, çocuklar bizim geleceğimiz. Genç bir nüfusuz. Bizim ülke olarak onlara daha iyi gelecek vadedebilmemiz için çok daha fazla çalışması lazım. Önemli sorunlarla boğuşuyoruz bu Ramazan gününde. Bir taraftan ekonomik kriz. Bütün kesimler bundan şikâyetçi. Burada Adanalıoğlu Mahallesi’nde de insanlar ekmeğini topraktan kazanıyor. Çiftçiler başta olmak üzere birçok kesimin önemli şikâyetleri var” şeklinde konuştu.
“Her şey daha güzel olacak”
Konuşmasında 31 Mart ve İstanbul seçimlerine de değinen Seçer, İstanbul’da seçim tartışmasının hala sona ermediğinden bahsederek, her şeyin güzel olmasını diledi. Seçer, “İstanbul’da bir hukuk garabeti yaşandı. Demokrasi adına, ülkemizin demokrasisi adına, adalet adına fazlasıyla üzgünüz. Ama bu üzüntümüz 23 Haziran’da bitecek. İnşallah hak tecelli edecek ve demokrasi, hukuk, insanlık, doğruluk ve dürüstlük kazanacak. Biz inşallah mutlu olacağız. Her şey daha güzel olacak. Olması da lazım. Yanlış ilanihaye olmaz ve mutlaka bir sonu olmalı” ifadelerini kullandı.
Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sorumluluğunun ve yükünün çok büyük olduğunu sözlerine ekleyen Seçer, “Vatandaşlarımızın bize verdiği görev önemli. Bunun bilincinde bir belediye başkanı olarak gece gündüz demeden gücümüzün sonuna kadar çalışacağız ve sizlere hizmet edeceğiz. Sizleri mahcup etmeyeceğiz. Allah’ta bizleri mahcup etmesin” dedi.
Konuşmasının ardından Başkan Seçer, etrafını saran çocuklar ile toplu hatıra fotoğrafı çektirdi ve okunan dualar ve ezandan sonra ise hep birlikte iftar yapıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin