İBT Medya’dan Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın’a Ziyaret

İBT Medya Yönetim Kurulu Tarsus Üniversitesine atanan Prof. Dr. Orhan Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

25 Ekim 2018 Perşembe, 14:06
İBT Medya’dan Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın’a Ziyaret
-

Gazete, Prodüksiyon, Dijital Medya ve birçok alanda yaptığı çalışmalarla kısa sürede bölgenin bilinen kuruluşu haline gelen İBT Medya, Tarsus Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Orhan Aydın’ı makamında ziyaret etti.
İBT Medya Kurucu Sahibi İlkay Beyti Tutucu, İBT Medya Genel Yayın Yönetmeni Mahmut Ergün Çelik ve İBT Medya Yazılım Uzmanı Muhammed Türkmen’inde hazır bulunduğu ziyarette Tarsus ile ilgili yapılabilecek çalışmalar konuşuldu.
Tarsus’a üniversite açılmasının kent için oldukça önemli olduğunu vurgulayan İBT Medya Kurucu Sahibi İlkay Beyti Tutucu, “Tarsus’umuzun gerçekten bir özlemiydi. Üniversitemizde, geleceğin bilim ve akademi insanlarının yetişmesine vesile olmanızı diliyorum. Tarsus’a değer katacak çok iyi bir üniversite olacağına inanıyorum. Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Aydın’a görevin verilmesi de hem üniversitemiz için, hem Tarsus’umuz için İnşallah hayırlı olur. Sayın rektörümüze her türlü sonsuz desteğimiz olacaktır.”ifadelerini kullandı.
Yapılan nezaket ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, kısa sürede Tarsusluların sıcaklığı ile karşılaştığını ifade etti.
Tarsus Üniversitesinin kuruluş süreci ile bilgi veren Prof. Dr. Aydın, “Tarsus gibi önemli bir şehre üniversite gerçekten gerekliydi. Resmi olarak kurulan üniversiteye ilk atanan rektör olmam dolayısı ile ayrıca mutluyum. Tarsus’a geldiğim günden bu yana sevgi ve saygı ile karşılandım. Bu beni ziyadesiyle memnun etti. Artık Tarsus için çalışmak gerekiyor. Tarsus’un markalaşması için gerekli çalışmalar yapacağız. Öncelikle Üniversitemizin yerleşke sorunun çözmek için gerekli adımları attık. Üniversitemizin logosunu istişareler neticesinde belirledik. Bu logomuzun bir hikâyesi var. Basit bir şekil gibi duran fakat tarihi yorum bulunduran logomuz çok beğenildi. İler ki günlerde bunun hikâyesini paylaşacağız. Tarsus gerçektende hem tarihi hem doğasıyla çok farklı bir şehir. Bu nedenle Üniversitemize öğrenci alımı başladığında öğrencilerimiz buraya mecbur bırakıldıkları için değil, isteyerek ve bilinçli tercih ederek geleceklerdir. Bu konuda hepimize görev düşüyor” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin