İBT Medya Yönetimi ve Mersin Haberden Kaymakam Otcu'ya Ziyaret

İBT Medya ve Mersin Blok Haber sahibi İlkay Beyti Tutucu, Mersin Blok Haber Yayın Yönetmeni Ergün Çelik ve Mersin Haber imtiyaz sahibi Timuçin Bağcı, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu'yu ziyaret ettiler.

12 Eylül 2019 Perşembe, 16:20
İBT Medya Yönetimi ve Mersin Haberden Kaymakam Otcu'ya Ziyaret
-

İBT Medya ve Mersin Blok Haber sahibi İlkay Beyti Tutucu, Mersin Haber imtiyaz sahibi Timuçin Bağcı,Mersin Blok Haber Yayın Yönetmeni Ergün Çelik, Tarsus Kaymakamlığına yeni atanan Kadir Sertel Otcu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Sıcak bir karşılama ile makamında misafirlerini kabul eden Kaymakam Kadir Sertel Otcu’ya İBT Medya sahibi İlkay Beyti Tutucu yaptığı çalışmalar ve yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Mersin Haber imtiyaz sahibi Timuçin Bağcı ise hem basılı ve internet haberciliği alanında hem de, yazılım alanında çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, ortak payda olan Tarsus'un ve Mersin'in menfaatinde her zaman taşın altına elini koyacaklar arasında olduklarını belirtti.
Mersin Blok Haber Yayın Yönetmeni M. Ergün Çelik, hem haber hem de prodüksiyon anlamında yapılan çalışmalar hakkında hem de yürütülen faaliyetler konusunda Kaymakam Otcu’ya teknik bilgiler verdi.
Kaymakam Kadir Sertel Otcu ise yapılan ziyaretten oldukça memnun olduğunu dile getirerek Tarsus hakkındaki görüşlerini, yapılması gerekenleri ziyaretçileriyle paylaştı.
Tarsus’un tarih ve turizm bakımından oldukça önemli bir konumda olduğunu belirten Otcu, bu noktaların tanıtımının iyi yapılması gerektiğine değindi ve bu konuda çalışma yapılmasına sıcak baktığını söyledi.
Ziyaret İlkay Beyti Tutucu tarafından Şahmeran Bereket Anahtarının Kaymakam Otcu’ya verilmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin