Hizmet ve Projeler En Kısa Sürede Hayata Geçecek

Bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere Ankara’ya giden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, özellikle spor yatırımları ve üniversiteli gençlerin barınmasına yönelik müjdeli haberlerle kente döndü.

05 Ağustos 2022 Cuma, 21:35
Hizmet ve Projeler En Kısa Sürede Hayata Geçecek
-

Akdeniz’e bugüne dek 30 milyon tutarında spor tesisleri kazandıran, mevcut spor tesislerini baştan sona yenilenmesini sağlayıp sporcuların ve vatandaşların hizmetine sunan Başkan Gültak; Ankara ziyaretinin ardından dönüş yolunda, Akdeniz’e kazandırdığı yeni yatırımların da müjdesini verdi. Zira Başkan Gültak, Başkent’i ziyaretinde, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile sözleşme imzaladı.
Akdeniz’in kazandığı yeni hizmet ve yatırımlar
İmza altına alınan sözleşme ile Yılmaz Güney Parkı içindeki binanın gerekli düzenlemesi yapılarak öğrenci yurduna dönüştürülecek. Karaduvar Mahallesine sentetik çim yüzeyli futbol sahası, ikili soyunma odası ve tel örgü yapılacak. Kazanlı Futbol Sahasının aydınlatması yapılacak. 2 Temmuz Madımak Parkı içerisine de sentetik çim yüzeyli futbol sahası, tribün ile tel örgü çekilecek.
Hizmet ve projeler en kısa sürede hayata geçecek
Sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla, Akdeniz ilçesine kazandırılacak yeni hizmet ve yatırımları kamuoyuna duyuran Başkan Gültak, Ankara ziyaretinin çok verimli geçtiğini, tek amaçlarının vatandaşa hizmet olduğunun altını çizdi.
Akdeniz’e yeni spor yatırımları kazandırdıklarını dile getirdiği paylaşımının devamında, açıkladığı hizmet ve projelerin en kısa sürede hayata geçirileceğini kaydeden Başkan Gültak; desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’e teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Akdeniz'de Kurban Satış Yerleri Hazır
Mersin Üniversitesi Öğrencileri X.TRALLİ Travma Rallisi'nden Dereceyle Döndü
TARSUS'TA SİLAHLI OLAY: 2 YARALI
Geleceğin Mühendisleri Atölye1886’da Donanım Kazanıyor
VALİ TOROS, TBMM ZİRAİ DON ARAŞTIRMA KOMİSYONU TOPLANTISINA KATILDI
MERSİN'DE ASANSÖR BOŞLUĞUNA DÜŞEN İŞÇİ YAŞAMINI YİTİRDİ
MESKİ, KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ KAPSAMLI BİR HAZIRLIK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
TOBB’nin 81. Genel Kurulunda Birlik Beraberlik Vurgusu Yapıldı.
BAŞKAN YILDIZ KURBAN SATIŞ ALANINI ZİYARET ETTİ
TARSUS BELEDİYESİ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI SALI GÜNÜ YAPILACAK

Mersin Haber ,Mersin