Hilton İstanbul Maslak Kapılarını Açtı

Hilton Hotels & Resorts markasının en yeni üyesi Hilton İstanbul Maslak, kapılarını açtı.

07 Ağustos 2018 Salı, 09:48
Hilton İstanbul Maslak Kapılarını Açtı
-

Hilton Hotels & Resorts markasının en yeni üyesi Hilton İstanbul Maslak, kapılarını açtı. Birinci sınıf otelcilik anlayışını, İstanbul’un en önemli iş ve finans merkezlerinden Maslak’a taşıyan otel, işlevsel tasarımı, şık detayları, etkinlik mekanları ve dünyanın dört bir yanından rengarenk eserler sunan özel sanat galerisi ile şehre yepyeni bir soluk kazandırıyor.
Şehrin hareketli iş ve finans merkezlerinden Maslak’ta konumlanan Hilton İstanbul Maslak, dikkat çekici tasarımı ile mest eden iç mekanları ve seçkin koleksiyonların sergileneceği sanat galerisi ile öne çıkıyor.
Hilton Hotels & Resorts markasının, Türkiye’de bulunan 61’inci oteli olan Hilton İstanbul Maslak, her biri özenle dizayn edilmiş 17’si süit, toplam 284 oda ile hizmet veriyor. Oda ve süitler işlevsel ve konforlu tasarımları ve enfes şehir manzaralarıyla dikkat çekiyor. Ayrıca iki ayrı ‘’Queen’’ yatak bulunduran oda kategorisi ve odaların oldukça geniş olması, otelin ayrıştırıcı özelliklerinden birkaçı.
Seyahat deneyimlerine eksta lüks ve konfor katmak isteyen konuklar 24. katta konumlanan Executive Lounge’da panoramik İstanbul ve boğaz manzaraları eşliğinde gün boyu sunulan, hem göze hem damağa hitap eden atıştırmalık büfesi ve yerli yabancı içecek servisinin yanı sıra, özel danışma hizmetleri de alabiliyorlar.
İstanbul’un en hareketli iş ve eğlence merkezlerinin kalbinde konumlanan 5 yıldızlı otel, eşsiz konumu ve iş insanlarının ihtiyaçlarına yönelik sunulan hizmetleri ile şehrin akıp giden enerjisine ayak uyduruyor. Metro istasyonunun yanı sıra Boğaz Köprüsü’ne yakınlığı da, şehrin tam ortasında konumlanan otelin misafirlerine ulaşım açısından büyük kolaylık sağlıyor.
İş toplantıları, önemli gün ve etkinlikler için birçok alternatif sunan otelin 27. katında, yıldızların tam altında konumlanan ve cam tavanı ile dikkat çeken ayrıcalıklı bir etkinlik mekanı bulunuyor. 6.600 metrekareye yayılan etkinlik alanında, 850 metrekarelik, toplamda 1.200 kişiyi ağırlayabilen ve gün ışığı alan büyük balo salonu mevcut. Hilton İstanbul Maslak’ta, tümü, en son teknoloji ekipmanlarla donatılmış ve farklı nitelikteki etkinliklere ev sahipliği yapabilecek şekilde kurgulanmış 22 adet toplantı salonu ve birden fazla etkinlik alanı bulunuyor.
Hilton İstanbul Maslak, lobi alanında yer alan, adeta evrenin kapılarını aralar nitelikte renkli bir sanat seçkisi sunan özel sanat galerisi ile de Maslak’ın kültürel dünyasına ayak uyduruyor. Bu sanat galerisi, otelin dikkat çekici koleksiyonunun yanı sıra dünyanın dört bir yanından yerli ve yabancı sanatçıları ağırlayarak, farklı sergilere de ev sahipliği yaparak İstanbul’daki sanatseverlerin ilgi odağı olacağa benziyor.
5 yıldızlı otel, sabah erken saatlerde ve iş çıkışı saatlerinde rahatlamak ve spor yapmak isteyen konuklar için harika bir konum alternatifi sunuyor. Ayrıca rahatlamak ve dinginleşmek isteyen konuklar için kapalı yüzme havuzu ve squash kortu mevcut.
Hilton Hotels & Resorts markasının en yeni üyesine ilişkin detaylara yer veren Hilton İstanbul Maslak Genel Müdürü Özkan Alkan ise “Hilton’un ünlü otelcilik yaklaşımını Türkiye’de iş hayatının, gündelik hayatın ve kültürün bir araya geldiği en işlek ticaret merkezlerinden birine taşırken, ziyaretçilerimize son derece kapsamlı ve gerçek zamanlı bir deneyim sunacak olmaktan heyecan duyuyoruz. Otelimiz seyahatseverlerin, yöneticilerin veya beraber çalışan misafirlerimizin birbirleriyle temas kurabileceği, anlamlı birlikteliklere adım atabileceği mükemmel bir ortam sunuyor. Misafirlerimiz, şehre hâkim manzarasıyla yıldızların altında uzanan muhteşem mekânımız ‘’The Roof’’ dâhil, otelimizin geniş, modern odalarından ve ayrıcalıklı imkânlarından yararlanarak iş toplantıları ve ayrıcalıklı etkinlikler düzenleyebilecek” diye konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin