Hikmet Karaman Bugüne kadarki en vasat maçımızı oynadık

MERSİN - Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Mersin İdmanyurdu karşısında bugüne kadarki en vasat maçlarını oynadıklarını belirtti.

06 Aralık 2015 Pazar, 23:12
Hikmet Karaman Bugüne kadarki en vasat maçımızı oynadık
-

MERSİN - Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Mersin İdmanyurdu karşısında bugüne kadarki en vasat maçlarını oynadıklarını belirtti.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 14. hafta maçında deplasmanda Mersin İdmanyurdu'na 3-0 yenildikleri maç sonrası açıklamada bulunan Hikmet Karaman, oyunun penaltı bölümünden öncesine değinerek şunları söyledi:

"Hakem faulü vermesi gerekir. Tamam faulden sonra net penaltı. Tamam bizim de penaltımız var. Servet'in Leo'yu çekmesi net bir penaltı. Sen onu nasıl görmüyorsun. Oradakini görüyorsun oradakini görmüyorsun. Faulü görmüyorsun penaltıyı görüyorsun. Bizimkini görmüyorsun.

Yediğimiz 2. ve 3. goller tamamen bizim hatalarımız. Biz de hatalarımızdan ders çıkaracağız. İkinci golden sonra zaten oyuncuların ilk devre hakeme olan inancı soru işareti. Sürekli tartışma içerisinde geçti verilen kararlar. Deneyimli hakemler basit hatalar yapmayacak."

Hakem İlker Meral'i tanıdığını ve maçın kasetini seyretmesini isteyen Karaman
şöyle devam etti:

"Biz de seyredeceğiz. Hatayı nerede yaptık göreceğiz. Deneyimli hakemler gelişsin arkadaş, aynı yerde saymasın. Yeni, genç hakemler çıkıyor, çıksın yönetsinler, onlar hata yapsın. Ama deneyimli hakemler, geçmişteki arkadaşlarımız gelişsinler, hep aynı hatalar olur mu ya?

Ben burada bunu söylerken Mersin İdmanyurdu'nun haklı galibiyetine gölge düşürmüyorum onu da söyleyeyim. Çok iyi ve disiplinli oynadılar, hak ettikleri bir galibiyet elde ettiler. Ama oyunun kritik bölgelerinde hakemin vereceği kararlar önemli. İlla Leo 4 kişiyi geçip dönecek mi yani. Topu kaptırdı çal faulü, faul oldu görüyorsun. Olabilir göremedin. Yan hakem ne iş yapıyor. Burnunun dibinde o niye görmüyor. Bu yan hekem ofsaytları nasıl görüyor. 40-50 metre uzağındaki. Onu da geçtim penaltıyı göreceksin. Onu da çal o zaman. Sonuç iyi oynamadık. Bugüne kadarki maçlar içinde en vasatını çıkardık."
CİHAN

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN VALİLİĞİ SİLİFKE'DE YAŞANAN ÜZÜCÜ BOĞULMA OLAYI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA.YAPTI
KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ’NDE GÖÇ YÖNETİM MERKEZİ TÖRENLE AÇILDI
KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ HESAPLARA YATIYOR
BAKAN YUMAKLI: KURBANLIK ARZINDA HERHANGİ BİR SORUN YOK
TARSUS ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TAKIMI YAPAY ZEKA YARIŞMASINDA 1. OLDU
MERSİN'DE 68'LER BARIŞ ORMANINDA BAŞIBOŞ KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRADI
KÜRKÇÜ MAHALLESİNE YENİ BİR PARK VE SPOR .ALANI KAZANDIRILDI
TARSUS'TA 4-6 YAŞ VE YETİŞKİN KUR'AN KURSLARINDA YIL SONU KAPANIŞ ETKİNLİKLERİ
MOTORSİKLET HIRSIZI GÜVENLİK KAMERASINI FARK EDİNCE YÜZÜNÜ TOZ BEZİYLE GİZLEDİ
Tarsus Şehir Mezarlığı Otoparkında Sona Doğru

Mersin Haber ,Mersin